≡ Menu

Отслабване без клетъчен глад

Отслабване с Лайтън-Ъп на АкваСорс без Йо-Йо ефект.

В днешно време отслабването е тема, която вълнува все повече хора. Независимо е от половата принадлежност – и мъже и жени се вълнуват от наднорменото си тегло. Възрастта също е с различни измерения. От малки деца до възрастни хора имат проблем с наднорменото тегло.

Пазарът на средства за отслабване е пренаситен и се предлагат какви ли не чудодейни и обещаващи какво ли не хапчета, капсули, лепенки и какво ли още не. Да не говорим и за умопомрачителното количество диети, които ни заливат от страниците на вестниците, списанията и сайтовете в интернет.Направо едно море, не океан от информация за възможни решения срещу надебеляването.

Това е така, защото проблема е с изключително големи размери и в някои от развитите индустриални държави е придобил огромни измерения.

Но, както винаги има едно НО. Повечето решения срещу наднорменото тегло и свръх килограмите работят отлично. Но работят за кратко и ефекта след това не само, че се губи, но и се получава едно състояние, което е наречено Йо-йо ефект. То се състои в това, че организма не само възвръща килограмите, на които е бил при началото на поредната диета, но и добава няколко килограма повече.

Това се дължи на състоянието, което е наречено клетъчен глад, Този клетъчен глад се състои в това, че клетките ни са лишени от хранителни вещества и крещят – искаме вещества. Обаче работата е там, че храната днес е непълноценна и не осигурява на клетките това, от което се нуждаят. Всъщност и това е обяснението на проблема със свръхтеглото, от което страдат хората. И всъщност едно елегантно решение на този проблем дава английската фирма AquaSource със своя продукт за отслабване наречен: Лайтън-Ъп.

Той замества едно хранене и се състои от ценни съставки, една от които е кламатското микроводорасло АФА.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!