≡ Menu

Още нови парфюми за лято 2014

Това лято просто не иска да дойде със пълният си блясък, поне засега! Но вече свикнахме с лошото време, а и модните компании въобще не ги интересуват прищевките на времето!

И в този дух, още няколко нови парфюми бяха лансирани специално за предстоящата топла вълна която се очаква да дойде глобално през следващият месец. Свежо лято се очертава пред всички, които обичаме да разнообразяваме летният си парфюмен гардероб и най-вече да тестваме нови и уникални парфюми с нови композиции.

Към средата на това лято, се появи едно ново течение което забелязвам в композициите на част от новите парфюми, това течение се обуславя със засилено присъствие на бели-цветни и плодови нотки в сърцето на парфюмите.

Сърдечните нотки или както често ги упоменаваме средните нотки са тези нотки които идват точно след като връхните нотки изветреят и са се разнесли във околната среда. Средните нотки заедно с базовите образуват крайният аромат на парфюма, като те определят детайла, докато базовите придават обем на цялото ухание.

И така поставените в сърцето плодово-цветни акорди придават освен свежест и един по-класически краен вид на самият аромат, това според мен ще направи доста от летните парфюми на 2014-та известни, популярни и желани.

В днешната статия само ще споменем кои са най-ярките парфюми, които ще оглавят рано или късно топа за това лято и надявам се ще можете да се запознаете с някой нов аромат.

Най-новите парфюми за Юни/Юли 2014

Започваме нашият списък с нови парфюми с един парфюм от Fendi, който се беше кръстен L’Acquarossa Eau de Toilette, наследник на уханието от миналата година L’Acquarossa EdP. Цветен, леко плодов, свеж точно като дамите за които е създаден.

Продължаваме с парфюмът Simply Jil Sander,който е дело разбира се на Jil Sander. Той е цитрусов, което го прави много свеж, но пикантните нотки в сърцето му го правят дори още по освежаващ. Базата му е топла с нотки на сладост от ванилия. Той по-скоро подходящ за по-прохладно време или за нощно ползване.

Следващият аромат е за мъжете, защото дотук говорихме само за дамски парфюми и защото той наистина влиза в графата с парфюми които описахме преди малко. Този парфюм е Acqua di Gio Blue Edition Pour Homme, поредната мъжка версия от Giorgio Armani която носи името на суперизвестният Acqua di Gio за 2014-та. Излишно е да казвам, че Италианската свежест от този аромат е гарантирана!

И още един мъжки парфюм който обаче идва от къщата на Cartier който се казва Declaration L’Eau, създаден с мисълта за активните мъже и лятото изпълнено с критични моменти. Неговият аромат е леко пикантен, цитрусов и воднист напомнящ леко за Bvlgari Auqa Pour Homme поне по мое мнение, което въобще не го прави по малко атрактивен, защото зарядът който пренася е съвсем различен.

Още парфюми от същият калибър можете да намерите при нас.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!