≡ Menu

Пакетни услуги – решение за всеки бизнес

В последните години сме принудени да живеем в условията на световната финансова криза. Това причини и продължава да причинява сериозни вреди на бизнеса и на много мениджъри се налага да съкращават разходи. Предоставянето на част от административната дейност на външна фирма е един от начините за това. Счетоводството е едно от перата, което може да бъде предоставено на високи професионалисти, с богат опит, като по този начин се намаляват разходите без да се нарушава, ритмичния ход и развитие на основния бизнес. Това е сериозен инструмент за освобождаване на свежи средства за текущи нужди, особено за хора решили да рискуват и да реализират своята бизнес идея, целящи бърз и ефективен старт, а също и стабилно и безпроблемно развитие. За тази цел ние от „Норн Консулт“ разработихме гъвкава схема за пълно счетоводно обслужване, като започваме от самото начало за реализацията на една добра бизнес идея, а именно:

•Регистрацията на фирма – Нашите специалисти са винаги готови да отговорят на всеки въпрос, да изготвят нужните документи, да извършат необходимите действия по регистрацията на Вашата фирма.

•Счетоводно обслужване – Познаването на последните промени в счетоводното законодателство е наш приоритет. Използвайки нашите услуги, Вие получавате всичко необходимо за да имате сигурност и спокойно да вложите ресурсите си в развитието и успеха на Вашият бизнес.

•Данъчна защита – Доверявайки се на нашият опит, Вашето данъчно досие ще бъде винаги изрядно. Ние винаги ще бъдем насреща, за да помогнем и да отговорим на всеки въпрос.

•Изграждане на „лице“ на фирмата – Ние ще направим за Вас лого на фирмата, ще изградим уеб сайт (порт фолио) на Вашия бизнес и много други неща, за да бъдете лесно разпознаваеми от Вашите клиенти и да се отличавате със стил и уникалност от Вашите конкуренти.

•Ние можем да Ви свържем с утвърдени имена в търговското право при възникване на нужда от консултация или нужда от съдебно разрешаване на възникнал спор.

•Ние ще спомогнем за да изпълните всички изисквания по регистрацията на Вашият обект или продукт, издаването на изисквани лицензи и документи, митническо съдействие при внос и/или износ и много други.

•Ние ценим времето на нашите клиенти, винаги сме насреща – дори в извън работно време за да помогнем и дадем съвет винаги когато е необходимо.

В допълнение и заключение – ние винаги ще бъдем до Вас и ще помагаме със знания и опит, винаги сме готови да дадем съвет да изготвим нова или допълним водената данъчната и счетоводна политика. Доверявайки се на нас, Вие ще получите всяка услуга от която имате нужда или пакет от няколко услуги, приятелско отношение, висок професионализъм и всичко за Вашия бизнес на цена изготвена специално за Вас и съобразена с всички аспекти на Вашия бизнес. Нашата основна цел е да помогнем на Вас и Вашият бизнес да се развиват успешно, а вие да бъдете спокойни за да може да реализирате всяка печеливша идея.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!