≡ Menu

Парфюми подходящи за Свети Валентин

Тази статия е за всички онези жадни още нови парфюми хора които непрестанно търсят и искат да опитат нови ухания от известните марки, специализиращи в областта!

Ако и вие искате да научите за още няколко великолепни парфюма, които бяха лансирани съвсем наскоро и за които няма откъде другаде да разберете продължете да четете статията надолу – “Парфюмите подходящи за Свети Валентин”

3-те нови парфюма подходящи за Свети Валентин

Insolence Crazy Touch – Първият парфюм който се появи преди дни бе парфюмът на Guerlain наречен с името Insolence Crazy Touch за дамите. Парфюмът бе лансиран към края на месец Януари 2014-та специално преди празника – Свети Валентин. Композицията му можем да причислим към тези на парфюмите с плодово-цветен аромат, който идва от нотките на бергамот, грейпфрут, малина и червена боровинка във връхните акорди, последвани от сърдечните нотки изградени от виолетка, роза и цвят на портокал. Базата на Insolence Crazy Touch ще ви плени със своята нежност представена от нотките на корен от ирис, тонка, сандалово дърво и мускус. Парфюма е подходящ за младите дами на възраст 20- 35 години.

Ange Ou Demon Le Secret – Следващият парфюм който бих ви препоръчала е ароматът на Givenchy който бе представен премиерно на 20-ти Януари 2014-та година. Това е обновеният аромат на парфюма Ange Ou Demon Le Secret от серията Ange Ou Demon. Рекламната кампания на парфюма е заснета от фотографа Майкъл Дженсън, а лице на парфюма е не Ума Търнър, която бе на предходната версия а Кати Нешър. Нотките на парфюма започват с лимон, листа от чай и червена боровинка във върха, продължават с жасмин, божур и водна лилия в сърцето и завършват с мускус, пачули и светли дървесни нотки в базата. Предполагам парфюма ще може да се намери и по нашите магазини преди Свети Валентин.

Aqua Allegoria Limon Verde – Поредният вдъхновяващ с уханието си парфюм от Guerlain е вече на лице и това е Aqua Allegoria Limon Verde, който е 35-тият парфюм от най-голямата колекция с парфюми на Guerlain започната още през 1999-та година. Новият Aqua Allegoria Limon Verde е свеж но в същото време нежен и апетитен аромат включващ в състава си зелени тропически акорди, смокиня, тонка, лайм и кайсия от сорта Кайпириня. Ароматът му е създаден от парфюмера Тиери Васер. Парфюма е подходящ за ползване за през пролетта и края на зимата, чудесен избор за дневен парфюм който ще се впише със всеки тоалет.

Ако искате можете да погледнете и по-пълният списък с нови парфюми, които бяха лансирани през последният месец с които да обогатите познанията си относно най-новите ухания на 2014-та година.

А ако това не ви е достатъчно можете да разгледате всички останали статии в директорията ни, в която ще намерите статии на тема мода, парфюми, обувки, дрехи и много други.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!