≡ Menu

Парфюм Chanel № 5 – непреходен аромат

Искате ли и вие да приличате поне малко на една от най-красивите и сексапилни жени, които са се раждали на нашата планета Мерилин Монро? Сдобийте се с парфюм Chanel № 5.

Неведнъж кино иконата е заявявала колко важно е за една жена да бъде преди всичко женствена и изкусителна. Веднъж запитана за това какво носи в леглото си, тя отговаря кратко „Шанел № 5, разбира се!“.

Това е ухание, което се свързва с известността, славата и успеха. Това е и ароматът на богатите и забележителни личности, които винаги попадат в центъра на събитията и никога не остават незабелязани. Ако и вие непременно искате да сте на вихъра на вълната, би било достатъчно да се сдобиете с един от най-известните за нашето време дамски аромати. Това е престижно и луксозно ухание, което носи неподправена характерност. И до днес едва ли можем да посочим по-непреходен аромат от Шанел №5. Това е ухание, което обожават хиляди жени по цял свят и към което посягат винаги, когато искат да се почувстват неотразими, единствени, феноменални. Нима има дама, която би се отказала от това да бъде едновременно най-желаната и най-загадъчната?

Също като сексапилната кино икона Мерелин Монро, по която и до днес мъжете въздишат. „Божествен“ и „неуловим“, това са определения за аромата, дадени от самия сътрудник на знаменитата създателка на парфюма Коко Шанел, Ърнест Бо. Във връхните нотки на благоуханието се усеща полярна свежест с дъх на бергамот. Следва уханието на есенции на момина сълза и жасмин, които ни карат да се потопим в чудна цветна градина от аромати. Основата на уханието е особеното и непознато растение ветивер и сандалово дърво. Парфюм Chanel № 5 е любим не само на невероятната Мерилин. Това е ухание, в което са влюбени и не по-малко ослепителните актриси Никол Кидман, Одри Тоту и Катрин Деньов. Те също така са и рекламни лица на марката.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!