≡ Menu

Пепел от Рози, скоро в ефира на btv

След като нашумяха преди няколко години, турските сериали спечелиха много привърженици. Бяха излъчени доста турски сериали, които ще се помнят дълго време. Едни от емблематичните заглавия са Перла, Забраненият Плод и разбира се – Листопад. Хората жадуваха за интересни сериали. Нещо ново и негледано до сега. До преди да започне излъчването на турски сериали, най-гледани бяха латино американските продукции и Дързост и Красота.

Времето беше такова, че хората търсиха нещо чуждо и невиждано. Във време на преход, всяка новост беше дългоочаквана.

И днес, доста години след излъчването на първите латино сериали на дневен ред са една друга група сериали. А именно става въпрос за турските сериали. С началото на излъчването им, което беше преди няколко години, хората буквално полудяха по тях.

Представите за живота и бита на близките ни съседи от турция бяха напълно опровергани. Зрителите се сблъскаха с нов и непонятен живот, за който дори не са подозирали.

След излъчването на редица турски продукции идва ред и на поредното изкушение за любителите на турските сериали.

Заглавието е Пепел от Рози. По скромната информация, която предоставят медиите става ясно, че сериалът ще започне излъчването си съвсем скоро по bTV. Другото което знаем е коя е главната героиня в турския сериал Пепел от Рози. Името е добре познато – Берен Саат.

За възрастта си – а тя не е никак голяма, Берен спечели сърцата на много фенове. След Забраненият Плод, Пепел от Рози е другият сериал, с който тя ще спечели още почитатели.

В Пепел от Рози любимката ни Берен Саат си партнира с едни от най-известните актьори в турция. Някой от тях, освен актьорски имат и много изяви на модния подиум.

Началото на Пепел от Рози ще бъде в средата на идния месец февруари. Тогава може би се очаква да приключи друг доста интересен сериал. Той обаче не е турски, а испански. Името му е Легендата за Испания. Той също има много почитатели в родния ефир.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!