≡ Menu

Поглезете се с луксозна почивка в Свети Влас

Очакването на морските приключения често са онова, което ни държи в тежките и претоварени работни дни. Мигът, в който ще се усетим прохладният бриз или освежаващото действие, което имат солените морски вълни върху нас – това са част от причините, които ни карат да се усмихваме, когато мислим за предстоящата ваканция.

Открийте най-добрия хотел

Да прекараме знойните летни дни край морския бряг е най-доброто решение, което можем да направим. Особено ако открием чист плаж, със ситен златист пясък и смарагдови кристални води. Всички това можете да откриете и на едно място на българското Черноморие. Това място е Свети Влас. Свети Влас бързо се превърна в един от най-предпочитаните от българи и чужденци курорти по Черноморието ни. Бляскав и високо посещаван, курортът е едни от най-луксозните, при това не само в България. Заведенията, дискотеките и хотелските комплекси също не правят изключение. Хотел в, Свети Влас е достоен представител на най-добрите хотели в страната. Тераси с изглед към морето, телевизор и сателитна телевизия, климатик и луксозно обзавеждане са само част от нещата, на които ще имате възможността да се насладите. А това, че ще се намирате на броени крачки от плажа е още едно допълнение към комфорта, който ще Ви бъде осигурен тук.

Насладете се на очарованието на Свети Влас

Освен голямото количество забавления, които ще Ви предостави, Свети Влас е разположен в непосредствена близост до Слънчев бряг, Несебър и други курортни селища, на чиято красота също ще можете да се насладите. А до там можете да стигнете не само по обичайният маршрут. Ако обичате новите преживявания, можете да се възползвате от случая, че точно тук се намира най-голямото яхтено пристанище в страната. Може да наемете яхта и да разгледате Черноморието ни от различен ъгъл. След дългата и изморителна разходка ще можете да се насладите на вкусните специалитети, приготвени специално за Вас в ресторанта на хотела в Свети Влас. А прохладната прегръдка от кристалните води на басейна би била чудесен завършек на деня Ви. Не бива да се притеснявате и за децата – те също ще открият много забавления и ще се насладят на неспирни игри край морския бряг.

Убедете се, че ще успеете да дадете на семейството си заслужената почивка. И те като Вас искат да отдъхнат край морските вълни, да се порадват на жаркото слънце, освежавани от прохладен коктейл. Ако цените себе си, свикнали сте само на най-доброто, или искате да дадете на любимите си хора незабравими мигове, то със сигурност вече сте се насочили към Свети Влас.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!