≡ Menu

Погребение с траурна агенция в София

Погребението е част от реалността на хората. В такъв нещастен миг е важно да отберете правилната погребална агенция. Потърсете професионални хора и не се доверявайте на случайни хора.

Погребалната ни фирма обещава деликатна помощ в един от най-нежеланите моменти. Ние сме в положение да отговорим на вашите проблеми в този тъжен час. Когато ни потърсите ще предложим безвъзмездно съветник. Неговата функция е да ви помогне с вашите запитвания и да ви насочи при подготовката на погребението.

Така ще спестите средства, нерви и време от неточности при такава мъчителна дейност. Ще ви бъде посочено кои са необходимите документации и то напълно без пари. Погребалната фирма оферира пълен асортимент от дейности вкл. изработка на венци, некролози, паметници, осигуряване на допълнителни цветя и траурни ленти. В зависимост от вашата воля е възможно да организираме гражданска или църковна церемония. Агенцията предлага и дейностите погребение и кремация. При кремация ще правите избор от изобилен списък с урни.

Траурната агенция има дълги години подготовка и е с утвърдена име. На сайта на агенцията може да намерите конкретни предложения и комбинации за избраната комплексна услуга. Трябва да отбележим, че всичко се пресмята с възможностите и волята ви т.е услугата е съобразена. Оферираните услуги са на разумни цени и осигуряват едно почтено погребение. Ценоразписът е валиден както за София, така и за цялата страна.

Също така са предвидени всички неотложни услуги и аксесоари за достойно погребение с гражданска (църковна) служба, както и осигурен превоз. В дейността ни влизат и репатрации на наши и чужди граждани. Фирмата планира и урежда дискретни панахиди, изчистване и целогодишна грижа на гробните места.

Икономисайте нерви и наемете за сътрудничество в тези печални минути нашите експерти, които тактично ще приготвят церемониала, ще ви подсигурят изобилен асортимент от услуги и ще ви сътрудничат цивилизовано. Фирмата е осигурила денонощна дежурна телефонна линия, на която да ни откриете винаги.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!