≡ Menu

Поддържане на ефекта от избелването на зъбите

Дълготрайни резултати

Ако сте преминали процедура за избелване на зъбите, е показателно, че вие отделяне голямо внимание на външен си вид. И ако сте изтърпели цялата процедура по избелване, съпроводен със всякакви неприятности, вие очевидно би не бихте искали да загубите белият цвят на зъбите, отново. Вероятно ще вземете всички необходими мерки, за да се поддържа белотата на зъбите. В края на краищата, процедура за избелване е дългосрочна инвестиция, която трябва да се поддържа. В противен случай, ще трябва да се инвестират време и пари, още веднъж, за да станат отново зъбите бели.

Съвети за поддържане на зъбите след като са преминали процедура за избелване:

Изплаквайте устата си или почиствайте зъбите си след всяко хранене. Използвайте анти-бактериална вода за уста или паста за зъби, които имат избелващи свойства. Най-бързият начин да се загуби белотата на зъбите е да се оставят да ги оцветяват и обезцветят от храната, която ядем. Колкото по-дълго тези храни остават в устата си, толкова по-бързо те ще се отрази на цвета на зъбите.

Използвайте избелваща паста за зъби, редовно (след всяко хранене) и можете да бъдете уверени, че ще имате бели зъби за дълъг период от време. Паста за зъби с избелващи вещества предпазва зъбите от получаване на оцветяване и обезцветяване. Използвайте избелващи ленти за зъби Crest Whitestrips до два пъти в годината или системи за избелване на зъбите.

Ако не можете без няколко чаши (кафе, сода или чай) на ден, няма как да се откажете от навика, но може опитате да пиете със сламка. Сламката ще защити зъбите от петната и промяна на цвета, защото кофеинът няма да ги облива директно. Разбира се, ако може да се живее без кофеин, това ще бъде много по-добър начин, не само да запазите зъбите си бели, но ще бъдете и по-здрави (и ще спите по-добре).

Ако изобщо е възможно, избягвайте да използвате червило, защото някои видове червила могат да оцветят зъбите и да предизвикат потъмняване.

До 24 часа след избелване на зъбите лечение избягвайте консумацията на кафе, чай, червено вино, плодове, бонбони, червени сосове, цвекло, шоколад или други храни, които имат склонност да се оцветят зъбите.

Отнасяйте се към избелването на зъбите като инвестиция. Вие не искате да изгубите ефекта, пренебрегвайки необходимите грижи за поддържане на зъбите. Колко често си мислите, че може да правите процедури за избелване на зъбите отново и отново? Първото избелваща процедура е равносилна на покупката на нов автомобил, за която трябва да се грижите редовно. Ако не полагате активна и редовна грижа за зъбите си, избелването на зъбите ще бъде просто загуба на време и пари. Изплаквайте устата си или да измивайте зъбите след като храна.

Въздържайте се от пушенето. Пушенето е основна причина за промяна на цвета и води до бързо оцветява вашите бели зъби.

Използвайте сламка за пиене на кафе или чай. Сламката ще защити зъбите от петна и промяна на цвета, защото кофеинът ще заобикаля вашите зъби.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!