≡ Menu

Подплънки за бельо

Подплънки за бельо правят мъжете смели, а жените любопитни

Навярно много от вас не свързват словосъчетанието „подплънки за бельо” с мъжкия пол. Навярно много от вас се изненадват като четат, че съществува подобен артикул.

Все по-нарастващ брой мъже обаче си купуват бельо с подплънки и се радват на ползите от него, които касаят не само увереността и самочувствието, но имат и страхотен ефект върху жените.

Всеки мъж копнее да бъде обгърнат от женско внимание, да бъде харесван и желан от женския пол. А и всяка жена си мечтае да бъде с един силен и уверен в себе си мъж, който да бъде нейна опора и на когото би могла да разчита. Благодарение на нашите подплънки за бельо вие можете да бъдете онзи човек, за когото винаги сте мечтали – смел, готов да се бори и пленяващ женските погледи. Представителките на нежния пол не обичат да си признават истината, че външният вид има голямо значение. Почти никоя жена не би признала, че виждайки един уверен мъж с голям пакет, тя на мига бива привлечена от него.

Известно е, че през Ренесанса, през Модерната и Викторианската епоха мъжете носят подплънки под своите панталони. Още тогава е ясно, че големият пакет е знак за мъжественост и плодовитост. От онези времена до днес е изминал дълъг период от време и нашите представи за естетика и красота са се променили, но човешките копнежи и импулси са си останали същите. Мъжете продължават да обичат красивите женски гърди и бедра както и тогава. Днешните жени са пленявани от големи пакети също като „викторианските дами”. За разлика от подплънките от преди два века, съвременните подплънки за бельо са много по-незабележими, изглеждат по-добре и по-естествено.

Защо не ги пробвате и вие? Направете подплънките за бельо част от съдържанието на вашия гардероб. Ще се сдобиете със смелостта да заговорите красавицата на бара, а освен това тя ще бъде крайно любопитна да разбере какъв звяр се крие под вашите панталони!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!