≡ Menu

Подходящи аксесоари и калъфи за Samsung Galaxy S7 Edge

Както вече знаем от множеството реклами на мобилните оператори и големите магазини за техника, Samsung Galaxy S7 Edge от няколко дни се предлага на пазара у нас. Телефона е продължение на култовата S серия на корейците и е едно от най-красивите мобилни устройства. След толкова успешния Samsung S6 Edge, S7 Edge е достойно продължение на серията.

Хардуерно телефона разчита на осем ядрен процесор, 4GB оперативна памет, 32/64 GB за съхранение на данни, нова подобрена камера и по-голям Super Amoled дисплей. Смартфона отново е изработен от метал и стъкло, като дизайна също е леко изменен. Поради крехката изработка защитата с аксесоари и калъфи е задължителна за всички собственици на този прекрасен телефон.

Вариантите за защита са силиконови кейсове, кожени калъфи, стъклени протектори и други. Ще разгледаме най-популярните сред тях.

Силиконов гръб – голяма част от потребителите предпочитат този аксесоар, поради лесната му употреба, предлагат се различни видове силиконови гръбчета от супер тънки прозрачни до такива с много дебел и плътен силикон и различни екстри като Air Cushion джобчета вградени в ръбовете за абсорбиране на силата при удар. Най-тънките екземпляри предпазват предимно от надраскване, но за сметка на това не удебеляват и не загрозяват телефона. Все пак ние препоръчваме някои от по-дебелите варианти за по-добра защита.

Стъклен протектор – този вид протектори са най-добрата защита за дисплея на вашия Samsung Galaxy S7 Edge. Разполагат с различни характеристики, като високо ниво на твърдост, скосени ръбове за по-гладък преход, защита от отпечатъци и анти бактериално покритие. Поради извития дисплей на смартфона, препоръчваме да изберете протектор, който също е извит, въпреки по-високата цена, защитата е много по-голяма от стандартен протектор.

Кожени кейсове – този вид кейсове биват вертикални и хоризонтални (тип тефтер) при тях защитата е доста по-добра от тази на силиконовите калъфи, тъй като те обхващат телефона от всички страни. Съветваме да изберете такъв със силиконово “гнездо” защото калъфите с пластмасово захващат телефона само от двете страни, а другите две остават открити. Също така е важно калъфа който ще изберете да разполага с магнитна закопчалка за да предотврати случайно отваряне при изтърване. Функциите на тези калъфи са различни, има такива, които са с вградена стойка, с прозорец за извеждане на важна информация, противоударни, които са подплатени със стоманен лист за по-добра защита. Който и вариант да изберете телефона Ви ще се чувства сигурен в него.

Samsung Galaxy S7 Edge безспорно ще е хитов модел и тази година, ако сте се насочили към него се надяваме да сме помогнали и улеснили избора ви на аксесоари. Ако вече сте се сдобили с устройството, можете да намерите подходящи калъфи за Samsung Galaxy S7 Edge в нашия каталог

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!