≡ Menu

Покупко – Продажба на апартамент в София – за какво да внимаваме?

За какво да внимаваме при избор на апартамент в София?

При избор на апартамент в София, който да закупим следва да изследваме няколко изключително важни детайла, който да ни помогнат да изберем най-подходящата обява за продажба на апартамент в София за нас. Ще се опитаме да уточним за какво трябва да внимаваме при покупката на апартамент, за да не се окаже после, че с покупката сме си сложили, без да искаме „таралеж в гащите”.

Ето и кратък списък със съвети при продажба на апартамент в София, които да ни помогнат да изберем най-добрият апартамент от предлаганите на пазара към настоящия момент:

  • Локация. Това е един детайл, който след като сте закупили своя апартамент в София няма как да промените. Избирайте внимателно сред офертите за продажба на апартамент в София и избягвайте летището, жп линиите, натоварените булеварди (често те са генератор на отвратителен градски шум), зони подлежащи на застрояване (цените своя изглед нали…), метрото, което в началото рекламирано като удобство се оказа невиждан проблем за всички сгради и живущите в тях техни обитатели. Внимавайте и за райони в близост до неукрепени канали, които могат да бъдат потенциален източник на наводнения във вашата сграда.
  • Влажност, плесен и мухъл са едни от нещата при продажба на апартамент в София, които са лесно поправими, ето защо са толкова трудни за разпознаване от страна на потенциалните купувачи на апартаменти в София. Най-добрия вариант е да питате съседите и ако е възможно да видите дали те имат проблем с влагата, а респективно и с мухъла.
  • Неадекватно управление на общите части. Поговорете с хората или разузнайте компанията, която отговаря за поддръжката на общите части. Разберете колко пари се събират от домакинство или член на семейството. Ако сградата, от която е част предлаганият за продажба апартамент в София не е нова, но е с добре поддържани общи части, то шансовете ви да не се сблъскате с проблеми тук се увеличават значително.
  • Апартаменти в София с тъмно минало. Подобен тип апартаменти са често доста трудни за продажба, но цената е често изключително примамлива. Ако това не ви безпокои, то можете да сключите изключително добра сделка, макар в апартамента да е било извършено някакво ужасяващо престъпление. Все пак едва ли вярвате в призраци 😉
  • По-често при отдаване под наем на апартамент в София и по-рядко при продажба на апартамент в София ще се сблъскате със старо или износено обзавеждане. Това отблъсква, както потенциални наематели, така евентуални купувачи, появили се във връзка с конкретната продажба на апартамент в София. Избягвайте подобни имоти, те не вещаят нищо добро за вас и вашето семейство, а ако сте решили да отдавате апартамента под наем, то това със сигурност ще понижи неговата цена.

Ако не сте сигурни как да изберете най-подходящия апартамент за вас от стотиците обяви за продажба на апартаменти в София, то не се колебайте да потърсите помощта на едни от лидерите на пазара на апартаменти в София от фирма ни.

Независимо дали става въпрос за продажба или наем на апартамент в София, фирмата ще ви окаже професионална помощ на най-високо ниво. Можете да я откриете лесно в интернет, Фирма е гарант за европейско качество и отношение на всички нива.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!