≡ Menu

Почивки лято – къде да почиваме това лято?

В България конкуренцията между тур-операторите и туристическите агенции е огромна. Всички искат да предложат най-изгодните цени за най-екзотичните дестинации. В момента е времето, в което се предлагат най-добрите оферти за почивки за този сезон. Тези оферти са свързани с пътувания в България и чужбина. Изобилието наистина е огромно. Това, какво ще изберете за следващата си отпуска, зависи само от вашите желания и възможности.

Най-изгодните предложения за това лято са, разбира се, за местните морски курорти. Хотелите там се опитват да привлекат вниманието на възможно най-широк кръг от български и чуждестранни туристи. В момента актуални са предложенията за ранни записвания, които са съпроводени от много намаления и отстъпки. Ако направите ранни записвания се осигурявате една спокойна почивка в едни от най-добрите хотели. Морските курорти извън страната също предлагат ранни записвания, за това ако сте решили да избягате някъде, няма да е лошо да поразгледате офертите още от сега.

У нас хотели на морето – всякакви. Разбира се, най-големите и луксозни сред тях се намират в големите ми курорти като Албена и Слънчев бряг. Тези курорти са най-често посещаваните и предпочитани от туристи от чужди държави. Хотелите там предлагат страхотни оферти all inclusive, включващи нощувки, хранения и достъп до съоръженията ан дадения хотел. Често хотелите, които се намират в тези курорти са подходящи за спа почивка на море, защото разполагат с големи и модерни Спа комплекси. Там масажисти и козметици работят за комфорта на туристите, като извършват терапии с морска вода, морска сол, водорасли или лечебна кал. Често обаче големи курорти като тези да доста шумни, а плажовете са препълнени с хора. За това ако искате вашата почивка на море лято да бъде по-спокойна, можете да отидете в някое от курортните селища по българското крайбрежие. Такива места са Ахтопол, Лозенец и Китен. Тези райски кътчета са заобиколени от страхотна природа. Хотелите там са често малки и семейни, предлагащи страхотна уютна обстановка и добро обслужване.

Ако пък искате да направите нещо по различно за своята почивка на море лято, можете да предприемете пътуване до някое по-екзотично място. Турция и почивка в Гърция имат страхотни морски курорти с уникални хотели на морето. Всъщност това са едни от най-известните курорти в целия свят. Там обслужването е на много високо ниво, храната е страхотна а хората са усмихнати и дружелюбни към туристите.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!