≡ Menu

Предимствата на белите интериорни врати

Изборът на интериорни врати изправя много собственици на къщи и реставратори пред проблема: от една страна трябва всички вътрешни врати стилистично да си съвпаднат, от друга страна трябва да подчертават индивидуалния дизайн и концепция на една стая, особено когато трябва да се постигне хармония в обстановката. Тези отчасти противоречиви цели се постигат най-вече с бели такива. Този цвят врати подчертават непреходна елегантност и принуденост и могат да бъдат използвани както в класически стил така и в модерен дизайн.

Именно затова белият цвят е символ на неутралност. Вратите ще изглеждат идеално в стая, в която преобладават светли тонове. Никак не са подходящи за интериор в тъмни цветове. Ако искате да внесете повече пространство в стаята или коридора спрете се именно на бели интериорни врати. На пазара се предлагат различни модели с изключително високо качество. Чрез специално покритие на белите врати може да се постигне особено висока устойчивост срещу драскотини или влияние на околната среда. Най-скъпите модели са изработени от МDF и са покрити с емайл.

Предлаганите варианти за дизайн са много. Как ще изглежда вратата е от голямо значение. Може да избирате между това дали тя да е с фрезовани елементи, изчистена -гладка или остъклена. А всичко това съчетано с добри аксесоари ще направи вратата ви още по-бляскава и впечатляваща.

Вратата може да изглежда от обикновена и многофункционална до изискана и луксозна. Има много варианти за избор в бялата цветова гама – от кипящ до слонова кост.

Като допълнение към класическия стил служи ламперията, художествената дърворезба и рисунката. Изработката на тези модели е доста трудна и сложна, затова са скъпи и луксозни. А когато е съчетана и с рисунка на стъклото, вратата ще изглежда уникална.

За да изглежда вратата ослепителна, с цялата тази красота, полагайте необходимите грижи и за нея. Почиствайте я редовно с подходящ за целта препарат и мека кърпа, по този начин вие ще я запазите красива за по-дълго време.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!