≡ Menu

Предимства на бижутата Сваровски

В продължение на много години Сваровски произвеждат атрактивни и луксозни кристали, които се използват за изработката на зашеметяващи бижута. Тези прекрасни накити се харесват както от жени, така и от мъже, и всеки, който търси перфектния подарък за своя любим човек, със сигурност ще го намери в лицето на тези бижута. Те предлагат ненадминат стил и класа, а най-хубавото е, че се продават на цени, достъпни за огромна част от потребителите.

Въпреки, че компанията е основана в края на 1800 г, Сваровски навлизат на пазара с бижута едва през 70-те години на 20 век. Те стават изключително популярни в САЩ, а от там любовта към тези искрящи бижута се разпространява в Европа и 10 години по-късно са били голям хит във Великобритания. Бижутата с кристали Сваровски завладява сърцата на милиони, като в момента има цяла ниша на пазара за този тип украшения. Цените им са в пъти по-ниски от тези на диамантите, но в същото време са много по-красиви от други подобни заместители на скъпоценните камъни.

Кристалите Сваровски се произвеждат с помощта на много фино оловно стъкло. То е прецизно нарязано, което дава най-добрите отражения и пречупване на светлината. Поради тази причина тези кристали имат невероятна дълбочина и блясък, който е почти невъзможно да се създаде с друг материал. Сваровски са известни не само със своите невероятни накити, но също така и с различни декоративни украшения за дома, като кристални чаши и полилеи. В момента се използват и за множество други продукти на модната индустрия.

Тъй като производството на тези кристали е сравнително евтино, можете да си купите бижу със същия дизайн като тези със скъпоценни камъни, но за значително по-малко пари. Вече и ти можеш да си позволиш да покажеш своята индивидуалност – разгледай бижутата с кристали Сваровски предлагани от нас. С тях ще излъчвате елегантност, класа и стил – мечтата на всяка жена.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!