≡ Menu

Предимства на почасовата работа в Англия

Обединеното Кралство е онези редки места по света, които привличат с уникална природа, културни ценности, хилядолетна история, туристически забележителности и множество възможности за по-добър живот във всяко едно отношение. Това прави държави като Англия мечтана дестинация за хора от цяла Европа, желаещи да се докоснат до една култура на разцвет, до една забележителна икономическа стабилност, предлагаща хиляди възможности за професионално развитие.

 

работа в Англия

работа в Англия

Ето защо и не е рядко явлението, че все повече хора от по-слабо развитите страни все по-често търсят възможности за работа в Англия. А най-хубавото е, че успяват да ги намерят! Днес стотици българи работят във Велокибритания и споделят огромното си щастие от този факт, преди всичко заради факта, че финансово обезпечават не само живота, но и бъдещето си, както и бъдещето на своите семейства.

Със сигурност сте чули поне една от стотиците истории на младежи, започнали работа в Лондон и създали семейство там, от което естествено следва и трайното им установяване там. За нас като нация това е един тъжен факт, понеже лошата икономическа и социална обстановка в България ни пръска из цял свят. Но за хората, успели да променят живота си към по-добро, този факт може да бъде единствено повод за радост. Тъжно или не, инстинктът за самосъхранение и желанието за по-добър живот често се оказват по-силни от националното самосъзнание.

И все пак работата в чужбина не означава задължително загубата на национална идентичност. Може би по-мъдро би било да приемем, че българите сме раса номади, хора с корени по целия свят, където могат да утвърждават своите национални ценности поне в семействата, които създават, семействата, които могат да имат навън, от които са се лишили в България по простата причина, че тук не биха могли да ги издържат. Ако истината за голяма част българи е такава, то навярно живот, семейство и работа в чужбина са правилният избор.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!