≡ Menu

Предимства на употребявани мотокари

Едва ли някой, който има финансови възможност ще се замисли на каква товароподемна техника да се спре, ако има нужда от такава, за да оборудва склада, магазина или производствения си цех. Покупката на такъв вид техника е просто задължителна, ако искате бизнеса ви да се развива успешно. Ако разполагате с достатъчно излишни средства, тогава можете без проблем да закупите чисто нови мотокари за обектите си.

Но дали покупката на чисто нови или рециклирани машини е удачна за днешните времена на икономическа криза?

Дали няма някое по-добро и икономически изгодно решение на проблема ви?

Има разбира се и то се нарича „употребявани мотокари”.

В следващите редове ще се опитаме да ви представим някой от предимствата на употребяваните машини, а на вас ще оставим решението дали този вариант е удачен за вас и вашия бизнес.

Преди да започнем да говорим за това е добре да ви кажем, че преди да се насочите към покупката на употребявана товароподемна техника е добре да знаете, че гаранцията на употребяваните машини се определя според работните часове. Това означава да си направите сметка до колко ще натоварвате употребяваните мотокари и ако натоварването ще е голямо е по-добре да се консултирате със служителите на магазина дали покупката ще е удачна за вас или ще трябва да търсите друг вариант.

Ако гаранционния срок не ви притеснява, тогава можете да помислите за покупката на употребявани машини.

  • Основното предимство на този вид техника е това, че можете да си осигурите нужните машини на много по – ниски цени, а работата, която ще ви вършат ще е една и съща. Това е все едно да имате нужда от дрехи и вместо да отидете в МОЛ – а и да дадете маса пари за чисто нова дреха, да разгледате някой онлайн магазин или пък магазин за дрехи втора употреба и си купите дрехи, които струват буквално стотинки, но ще са същата марка и ще ви вършат същата работа като чисто новите. Кое е по – доброто и удачно решение, как мислите?
  • Освен, че ще спестите доста пари, употребяваните мотокари ще ви вършат перфектна работа дълги години занапред, тъй като, преди да се предоставят за покупка са минали технически преглед и са готови за работа без никакви проблеми. Каквато работа ще ви вършат чисто новите машини, такава ще ви вършат и употребяваните, като и в двата случая те ще са с реномирана марка. Да не забравяме, че немския производител Линде е водещ в производството на товароподемна техника в света.

Ако закупите употребявани машини от вносителите на такава техника, сред които са и нашата фирма, вие си осигурявате гаранционен и извънгаранционен сервиз от оторизиран сервиз, което никак не е малко.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!