≡ Menu

Предимства на хартиените торбички

Всеки един търговец е наясно, че опаковката е от голямо значение за продажбите. Но още по-важно е клиентът да остане доволен, след като закупи дадена стока. Един от факторите, за да се случи това, е като му предложите удоволствие и приятни емоции с качествена хартиена торбичка, в която той да може да сложи покупката си, а в същото време търговецът да я ползва като реклама.

Ако искате да направите хубав подарък, хартиената торбичка отново е подходящото решение. Каквото и да изберете, ако го поднесете в най-обикновена найлонова торбичка, резултатът най-вероятно ще бъде пълно разочарование. Но ако поднесете същия подарък, само че в луксозна хартиена торбичка, например с уникално рекламно послание върху нея и стилен дизайн крайният резултат ще бъде съвсем различен.

Ако предлагате хартиени торбички, много по-вероятно е клиентът да остане доволен и да пожелае отново да пазарува от вас. Разгледайте предложенията за хартиени торби от нас.

Хартиените торбички имат доста предимства пред найлоновите, а ето и някой от тях:

  • Екологични причини

Не може да не забележите, че те са изработени от хартия и по този начин подпомагат опазването на околната среда. Голямата им разлика с пластмасовите е, че се разграждат значително по-бързо – само за няколко месеца. На пластмасовите торбички им отнема хиляди години да се разложат напълно, а и са опасен източник на замърсявания.

  • Възможност за многократна употреба

Хартиените торбички може да се изпозлват многократно. Здрави са, с удобни дръжки и почти във всички случаи са със страхотен дизайн. Това ги прави много удобни.

  • Носители са на рекламно послание

За търговците едно от основните качества на хартиените торбички е, че клиентите се превръщат в истинска реклама, докато ги носят с тях. Така марката и рекламното ви послание ще стигне до голям брой потенциални купувачи.

  • Универсални размери

Хартиените торби обикновено се правят по поръчка на клиентите, според техните индивидуални изисквания. Това значи, че може да направите поръчка за всякакви – малки, големи или средни, правоъгълни, квадратни или във форма, в която да са максимално подходящи за предназначението си.

Единственото нещо, което може да бъде определено като недостатък, е малко по-високата цена в сравнение с пластмасовите торбички. Тя обаче е напълно оправдана и си струва. Ще ползвате хартиената торбичка дълго. Тя е с високо качество и много устойчива. А през цялото време, докато вие или клиентите ви я ползвате, ще се радвате на комфорт и интересен начин за реклама.

Хартиените торби наистина са една добра инвестиция. Те са начин за оригинална реклама, за повече доволни клиенти, а от там и по-висока печалба.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!