≡ Menu

Пресата – най-доброто решение за дългата коса

Модата в дамските прически в последните години наложи все по-масовата употреба на преса за коса. Къдриците и буклите са вечно актуални, но правата коса е тази, която се задържа, като модна тенденция повече от десетилетие.

Най-доброто решение, особено за една дълга коса е стилизиращата преса, независимо дали имаме нужда от изискана фризура за специален повод или просто искаме да изглеждаме добре в ежедневието си.

преса за коса

преса за коса

Предимството на пресата се състои в това, че с нея могат да се постигнат разнообразни прически. Въпреки че е създадена предимно за изправяне, една права коса може винаги да изглежда различно, особено ако косата е достатъчно дълга, за да я приберем в стилен кок или да я вържем на конска опашка.

Освен изправена косата може и да се начупи с помощта на различните приставки на пресата. Това може да се направи, както по цялата и дължина, така и само в корените, с което се придава невероятен обем на тънката и слаба коса.

И най-голямото удобство на пресата за коса се състои в това, че с нея се работи бързо, тъй като тя загрява за броени секунди и достига високи температури, което позволява изправянето да се извърши за кратко време.

Противно на всеобщото схващане, че високата температура, при която пресата обработва косата води до нейното увреждане, повечето съвременни модели на водещи производители са абсолютно щадящи и безопасни. Най-новите уреди за стилизиране на коса включват йонизиращи функции, които не само предпазват, но и възстановяват увредения косъм и придават невероятен блясък и здрав вид на косата.

Почти всяка дама мечтае да има дълга коса, но дългата коса е трудна за поддържане и стилизиране и затова за нея най-подходящото решение е пресата, с която можете да си спестите честите посещения във фризьорски салон, и въпреки това винаги да имате една изящно права и чудесно изглеждаща прическа. Ако и вие искате да имате чудесна преса за коса, можете да разгледате едни от най-модерните модели на адрес ни – магазин, който предлага висококачествено фризьорско оборудване.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!