≡ Menu

Пролетно разпускане

Краят на зимата най-после наближава. Въпреки променливото време, хубавите дни стават все повече и ни карат да мечтаем все по-силно за ваканция и свободно време. Париж, Барселона или остров Миконос – която и дестинация да си изберете, няма да сгрешите. Преди да решите, прочетете по малко и за трите.

Като Бекъм в Париж (самолетни билети Париж)

Едва ли решението на Бекъм за договор с Пари Сен Жермен е било продиктувано от евтини самолетни билети и ниските цени на полетите от Англия до Франция, но на вас нищо няма да ви пречи да се възползвате от някои такива и да се отправите към френската столица. Щом е добро за Пош Спайс, значи ще е добро за всекиго. Можете да се отдадете на предпролетен шопинг или просто да се поразходите и да разгледате шик атмосферата на Париж за един два дни. Напомняме ви да забравите за страха от цените там, защото французите също си имат бит пазар – небезизвестният Les Puces de Saint-Ouen, откъдето можете да си тръгнете с оригинално копие (в истинския смисъл на думата) на Louis Vuitton.

Танци в Барселона

За любителите на електронната музика една кратка ваканция в Барселона между 13 и 15 юни ще е добре дошла. В рамките на тези няколко дни се провежда фестивалът Sónar. Той се провежда три дни и три нощи и винаги започва в четвъртък. Интересното е, че тази година събитието чества 20-тата си годишнина и то с пионерите на електронната музика – немската група Крафтверк (Kraftwerk).

В Миконос докато е по-тихо

Партито на гръцкия остров Миконос не започва по-рано от късната пролет, затова месеците март и април са добра възможност да стигнете до дестинацията без много шум. Красивият остров е идеално бягство от ежедневието, където ще успеете истински да си починете.

Където и да е

Ако нито едно от предложенията ни не е успяло да ви плени, имаме едно, което ще ви хареса. То е за най-авантюристично настроените и се нарича „Където и да е“. Просто прегледайте всички предложения за полети и изберете най-евтиното. Планирайте набързо престоя си там и се обадете в офиса, че спешно трябва да отсъствате за няколко дни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!