≡ Menu

Пръстен на емоциите – най-изгодният подарък

Често се случва, да сте поканени на тържество на някой познат, но да нямате финансова възможност да му купите нещо по-голямо. Всъщност, добре знаете, че не е важна цената на подаръка, а неговото послание и предназначение. Важен е жестът, а понякога и човекът, който го е подарил. Тук ще Ви дадем една идея за подарък, който е интересен, а освен това е и супер изгоден.

Пръстенът на емоциите е с формата на халка, която по принцип е в тревисто зелен цвят. Когато го сложите на пръста си обаче, пръстенът ще смени цвета си, в зависимост от Вашето настроение. Така например, ако се чувствате напрегнати, пръстенът ще се оцвети в черно. Ако сте неспокойни, цветът му ще стане жълт, а ако сте щастливи, пръстенът ще засияе в синьо.

Пръстенът наистина работи, а сега ще Ви разкрия и неговата тайна. Той съдържа течни термо кристали, които реагират на промяната на телесната Ви температура, и променят своя цвят. А сигурно знаете, че при промяна на емоциите, температурата на човешкото тяло се променя. Така, в допир с кожата Ви, пръстенът на емоциите ще сменя цветовете си в зависимост от Вашите настроения.

Този аксесоар се предлага в размери, които започват от 18 мм. диаметър, и стигат до 22 мм в диаметър. Това означава, че пръстенът може да бъде носен от всеки пол и възраст, телосложение и т.н. Всеки ще може да избере точния размер, според дебелината на пръста си.

Вземете пръстенът на емоциите за подарък на някого, и той ще бъде много очарован, когато се убеди в действието му. Цената му изобщо не е висока, напротив – дори е смешно ниска, така че почти за без пари, ще може да подарите на близките си хора този уникален подарък.

Цветовете на пръстена са толкова красиви и приятни, че няма да Ви се налага да се притеснявате, дали ще подхожда на облеклото Ви. Носете го всеки ден и навсякъде, и се убедете в неговата функционалност.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!