≡ Menu

Пуловерите – любима дреха на много мъже

Любима дреха на много мъже, а и на доста дами се оказва мъжкия пуловер. Това е така поради факта, че това е дреха, която не зависи от сезоните и не е нужно да се съобразявате с тях. Може да я носите, когато прецените през цялата година. Също така с един мъжки пуловер, мъжът може да изглежда на истина страхотно. Независимо дали е слаб или дебел, и каква точно е неговата фигура, използването на пуловер като връхна дреха прави целият външен вид да изглежда по-стилен, по-прибран и по-изискан. Разбира се това зависи и от личните предпочитания, но като цяло пуловерът носи стил, а при желание може човек дори да изглежда повече или по-малко официален.

Освен положителните предимства, които има, пуловерите се предлагат и с доста голям избор – както от модели, така и от материи. За по-топлите и прохладни нощи е най-добре да се избере пуловер от памук или кашмир, а ако ви е нужен да ви дава повече топлина през зимния период например, то може да се избере пуловер от вълна.

Традиционния, класически пуловер е с т.нар. V- образно деколте. То е особено подходящо за мъже, които са с по-изразена челюст или брадичка, тъй като смекчава цялостния вид, поради това, че има повече отворено пространство около врата и не акцентира толкова върху лицето. То също така е подходящо за хора, които обичат да комбинират с аксесоари като вратовръзки. Пуловерът почти винаги може да бъде съчетан с риза, или да се носи самостоятелно. Практичните му свойства и качества го превръщат в желана дреха, с която няма да искате да се разделяте, когато веднъж стане част от гардероба ви. Когато сами се убедите в неговата практичност, няма да искате да се върнете отново към суичърите или други връхни дрехи, които използвате.

В цветово отношение, изборът също е много голям. При всички положения обаче, е добре в гардероба си един мъж да има поне един черен пуловер, тъй като винаги може да бъде използван за по-официално облекло. За по-ежедневен вид са подходящи нюансите на синьото, а в по-топлото време, спокойно може да се заложи на по-пастелни тонове. Ако обичате зеленото и жълтото, то тогава ще носите любим цвят, заедно с идеята, че това е толкова актуално тази година като цветово решение.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!