≡ Menu

Разнообразие от хладилници

Пазарът у нас е пренаситен с бяла и черна техника. Разнообразието от електроуреди за дома е огромно и може да задоволи вкуса и на най-изтънчените си клиенти. В големите хипермаркети могат да се намерят хладилници с различни размери и от различни производители. Много често клиентите са ограничени в своя избор на хладилни. Ограничението може да бъде от различно естество. Някои клиенти са ограничени от размери, цвят, модел и най-вече от цената. Тя обикновено играе важна роля при избора на всеки един хладилник. Тя се определя от марката, от размерите и от други различни показатели на хладилника.

Едни от най-често купуваните хладилници са тези с една врата. Те са малки по размери и много често се използват при обзавеждането на хотели и почивни станции или жилища с малки размери или тавански помещения.

Следващия вид е хладилник с фризер. Те са по-големи по размери, като големината им варира в широки граници. В зависимост от производителя и модела фризерната част на хладилника може да бъде отгоре или отдолу на хладилника.

Side by side е един от високите класове хладилници. Те са доста скъпи, но имат големи възможности. Обикновено са с две врати а хладилният обем е доста голям. Цената има започва от четирицифрена сума. Има различни производители, които предлагат този висок клас хладилник. Някои модели имат и вграден ледогенератор за удобство на клиента.

Хладилниците за вграждане са за предпочитане от много хора, защото не заемат много място и са практично прибрани в един шкаф. Размерите им варират в зависимост от предпочитанията и възможностите на клиента. Цената на хладилника за вграждане е малко по-висока от тази на обикновения хладилник.

Хладилните витрини и виноохладителите се използват от определен кръг от хора. Те се занимават с бизнес и необходимостта от такъв вид хладилник е неизбежна. В тях се съхраняват различни напитки, а виноохладителите са предназначени за съхранение на вино под определена температура. Цената им е доста по висока и се определя в зависимост от размерите и марката. Едни от най-скъпите хладилни витрини са с марка Либхер.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

Следваща »

« Предишна

error: Content is protected !!