≡ Menu

Рано или късно опираш до адвокат

Опитвах се да живея в мир с околните, да не преча на никой и съответно да не влизам в конфликти, но това в наше време просто е непостижимо! Наложи ми се и на мен да ползвам услугите на адвокат. Случаят не беше много лек, защото ставаше дума за трудово-правни отношения. Работодателят ми не беше изплащал дълго време заплати, а в договорите ни беше записано, че заплащането е на база на свършена работа, а след като той не ни възлагаше такава се оправда, че ние нищо не сме свършили.

И тук дойдоха някои пропуски в договорите, които само опитен адвокат с набито око и богат опит може да забележи. Всичко приключи повече от благополучно както за мен, но така и за останалите ми колеги. Адвокатът, който наехме имаше вече опит в подобни дела, а и не само. Когато ни прие в кантората си и след като ни изслуша и се запозна с нашия случай той ни даде два-три примера от своята кариера, в които той е излизал победител дори по-заплетени ситуации и казуси. Именно това ни вдъхна респект, че именно този адвокат трябва да защитава нашите права. Той вникна в същината на нашия проблем, работи много организирано и разреши случая в наша полза. Което беше и най-важното за нас.

Пак бих се възползвал от неговите услуги, още повече, че работи в широк спектър от дейности: гражданско право, правно обслужване на юридически лица, вещно и облигационно право, семейно право, трудово право, наказателно и административно право, арбитраж и данъчно право. Информацията копирах от неговия сайт. Повечето неща дори не знам какво означават и дано не ми се налага да ги научавам, защото наистина не е приятно да се разнасяш по съдилищата.

Радвам се обаче, че когато имах нужда от професионалист, имах такъв до мен, който да защитава мен, който да защитава моите колеги и нашите права. Ако имате нужда от адвокат мисля, че можете да се обърнете към него.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!