≡ Menu

Ревю на най-предпочитаните гаражни врати

Важна част от фасадата на вашия дом са вратите, прозорците и разбира се гаража. В последно време се наблюдава тенденция все повече хора да избират гаражни врати не само заради тяхната естетическа красота, но и спрямо техните цени и функционалност. Гаражните врати на Хьорман се отличават със здравина, удобство при употреба, красиви са и не се влияят от атмосферните условия. Преди да бъдат пуснати на пазара всички те минават през много строги тестове, за да се удостоверят отличните им качества.

Врати Berry с въртеливо-постъпателен ход, как то и секционните врати са най-честия избор сред клиентите.

Секционните врати са премиум класа, те обикновено са първият избор, защото се отварят вертикално нагоре, т.е. спестяват място; няма да имате страхове дали те ще паснат на отвора на вашия гараж, тъй като те могат да паснат дори на арка. Поради тази причина тези врати са перфектни и за последващи нововъведения. Вятъра и дъжда няма да могат да влезнат вътре в гаража, тъй като уплътненията успешно възпрепятстват техния ход.

Ако залагате на качествена и естетическото, то със сигурност вашия избор трябва да се спре на врати Berry с въртеливо-постъпателен ход. Основни предимства са: качество и сигурност, добър външен вид и комфорт, добре усъвършенствана техника. Тези врати имат разнообразни мотиви и преливащи се цветове. Пред вас са всички възможности да изберете идеалната врата, като съчетаете модел със цвят.

Не са за пренебрегване и гаражни ролетни врати Rollmatic. Основното им предимство е, че с оставят свободен тавана на гаража. Профилите на вратите Rollmatic са изработени от устойчив на корозия алуминий. Задвижването е монтирано извън конзолата, което значително улеснява поддръжката им. Работата на тези врати е изключително бързо и безшумно.

Когато говорим за общи гаражи и чести отваряния и затваряния, ET500 са най-подходящия избор. Те са изключително безопани и с отлично качество. Конструкцията им не се нуждае от голяма поддръжка, затваря се и се отваря леко и тихо.

Всичко за гаражните врати в сайта ни.

Вижте повече за врати с въртеливо-постъпателен ход, ако те са предизвикали интереса ви.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!