≡ Menu

Ревю на Sony Xperia Sola от магазин за мобилни телефон

В света на телефоните и мобилните устройства всичко се променя много бързо, но по-важното е, че с всеки следващ нов модел, границите ви за света, който ви заобикаля се разгръщат все повече, до немислими ширини. Именно поради тези причини, ние сме длъжни да ви представим един от най-новите модели телефони, ако може да ги наречем така. Става дума за смартфонът на Sony Xperia Sola и уникалната й, и неповторима Sony – Floating Touch безконтактна технология.

Това на прост език ще рече можете да оперирате с телефонът без да се налага да докосвате дисплеят му, а само да си движите пръстът над екрана, което е едно от големите предимства на този модел смартфони. Спецификите и характеристиките му са повече от внушителни, особено като са съчетани с нормална и достъпна цена. Това наистина е една нова и много добре функционираща технология, която създателите й, са нарекли „плаващо докосване”.

Другото уникално тук се изразява в разнообразните развлечения и иновативните разширения на модела, които ви дават възможност да променяте настройките на приложенията които имате, когато и както си поискате, а големият плюс е операционната система на Google Android Gingerbread 2.3 и забележителният двуядрен процесор.Това което трябва да знаете е, че смартфонът има удивителен 3,7 инчов тъчскрийн дисплей, а разделителна му способност е 480 x 854 пиксела и подържа 16 милиона цвята, които пък се открояват с невероятен контраст и яркост.

Всичките тези особености се характеризират с добрата пет мегапикселова камера, която има много разнообразни настройки и качествена LED светкавица, за наистина кристални снимки.Иновативен за модела е и размерът му, който е дълъг 116 мм, широк 59 мм и дебелината 9.9 мм, а теглото му е само 107 грама. Другите допълнителни екстри, които са със значителни подобрения са паметта, навигацията и издръжливост на батерията и още много други.

Информацията е взаимставана от ревюто на Sony Xperia Sola

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!