≡ Menu

Резервация на хотел за нашата лятна почивка

Лятото вече е пред нас, а някой от вас още не са избрали мястото за тяхната лятна ваканция?

Въпреки, че обявените ниски цени, в случай че направите резервация по-рано са вече минало, все още може да намерите в някои туроператорски агенции оферти за резервации на преференциални цени.

Въпреки голямото предлагане, множеството възможности да направим резервация и примамливите оферти, за нас понякога е доста трудно да се ориентираме и резервираме най-доброто място за лятна почивка със семейството. Кои са горещите дестинации за тази година?

1. Лятна почивка на море

И тази година, както през няколко от предходните, като хитова дестинация се семеен туризъм с деца се очертава Созопол.

Построените напоследък голям брой семейни ваканционни комплекси, предлагат добри условия и голям набор от услуги за развлечения на гости от всякакъв вид националности и възрасти. При резервация на почивка в созопол в някои от големите хотелски комплекси около града, вие ще получите отлично обслужване и отлични условия за вашият престой, част от които са – специални клубове за вашите деца с с аниматори, открити плувни басейни за възрастни и деца, ресторанти предлагащо средиземноморска и традиционна българска кухня, обучен персонал с дългогодишен опит в сектора на туризма, възможност за редица екскурзии, които биха разнообразили вашата почивка – до увеселителни паркове, историческа паметници и др., както и чисти и дълги плажове.

2. Лятна почивка на планина

Голяма част от нас предпочитат да изберат дестинация далеч от тълпите с туристи по Черноморието. Почивката на планина през летния сезон има редица предимства, които са за предпочитане на не малък брой туристи, част от които – семейства с малки деца, хора от групата над 55 години, компании търсещи спа услуги с минерални басейни и други. Множеството хотели в банско, които приемат гости извън активния за града туристически сезон предлагат плувен басейн, спа процедури в т.ч. масажи, спа терапии, финландска сауна, ароматна парна баня.

В случай, че желаете да прекарате вашето свободно време извън хотела, може да се възползвате и от множеството варианти за екскурзии до планината, екскурзия до резервата с танцуващите мечки в Белица, посещение на градския плаж в Добринище и др.

Не трябва да се пропускат и атракциите в самият град. В случай, че желаете можете да посетите родният дом на Вапцаров, църквата Света Троица, старата част на града и др.

За по-малките туристи би било страхотна преживяване едно пътуване с теснолинейката до някой от околните градове. Специални за тях се организират и редица детски скаутски лагери, зелени училища, спортни състезания и т.н.

В неактивния сезон, много често се случва в града да се организират редица културни събития като концерти, пленери.

Всяка година голяма част от нас се колебаят дали предпочитат да резервират лятната във ваканция на морския бряг или в някоя от прохладните планински местности. Независимо от мястото, присъствието на любимите хора ще направи нашата почивка още по приятна и незабравима.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!