≡ Menu

Рокля през зимата – топло и стилно решение

Фактът, че зимата вече е тук, не е повод да пренебрегнете желанието си да бъдете стилни, елегантни, женствени и модерни, без да правите компромис с удобството и уютния комфорт на дрехите.

Зимните рокли са изключително подходящо решение за избор на тоалет, независимо дали става въпрос за ежедневна рокля, с която да впечатлите колегите в офиса, или за ефектна рокля за вечерно парти, коктейл или романтична среща.

Материите при зимните рокли са меки, топли, максимално естествени- памук, вълна, кашмир… Плетивата не слизат от модните стълбици вече няколко сезона, а те са изключително подходящ избор за роклята или туниката, с която да подчертаете женствеността си през студените зимни дни.

При комбинацията на роклята с останалата част от зимния тоалет, полето за действие е неограничено и зависи само от вкуса ви и повода, за който избирате тоалет. За ежедневието в офиса, комбинирайте с мека жилетка в контрастен цвят, или нюанс тон в тон. Чудесен и изключително стилен е ансамбълът от рокля-сукман с памучна риза, която придава строго-елегантен, но и секси вид. Комбинацията на рокля и сако е вечната класика и не позволява коментар – актуална е през всички сезони, като зимата е изключително благодатен сезон за развихряне на въображението в тази насока.

Когато роклята, която изберете, ще бъде носена на по-ангажиращо мероприятие, като вечерно парти, или делови коктейл, изискванията са други.

На вечеря в ресторант, спокойно можете да разходите дългата до глезена стилна рокля, която ефектно да подчертае извивките ви, без да ви кара да се срамувате от избора си. Заложете на ефектната материя- еластична и падаща тежко надолу – така актуалното този сезон кадифе е отличен избор

Фирменото парти също има своите изисквания- за него е удачен изборът на рокля с дължина около коляното, с класическа права кройка и мека жилетка, която бихте могли да свалите в секундата, в която градусът на настроението се повиши.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!