≡ Menu

Ролята на телефоните в играeнето на игри

Игрите намират все по-широко приложение в днешно време след навлизането масово на компютрите, но както всичко си има мода, сега се задава още по-голяма хапка за игрите, които с навлизането на „умните телефони” вече може да се играят където си поискате, където и да се намирате дори когато сте в училище в час или пък някъде на разходка в планината и седнете малко да си починете, веднага може да извадите вашия телефон и да изиграете една бърза игра.

На компютрите, разбира се, може да играете по-обемни игри, които изискват повече пространство, памет и по-високи параметри, но там сте ограничени да сте на едно място и не може спокойно да си вземете компютъра както примерно един смартфон, който да е навсякъде с вас. Именно за това започнаха да се инвенстират средства и разработват все по-нови и добри игри предназначени за телефони. И като говорим за игри на телефони не може да не споменем играта, която стана истинска сензация и хит, че може би всеки един човек я има на телефона си. Става въпрос за „Angry Birds”. В тази игра, която на български може да наречем „Ядосани птици” играчът стреля с прашка по прасета като разбира се използва птици, като мишените се намират на различна дистанция и в различни по-трудност укрепления спрямо нивото, което сте достигнали. Колкото по-напред стигнете в играта, толкова по-специални птици ще получавате с които да преодолявате препядствията. И всичко това се играе само с местене на пръста в „умните телефони”.

Ако пък ви доскучае тази игра може да си изтеглите други игри, предназначени изцяло за игране на телефон или пък да отворите един от много сайтове за флаш игри като например един от най-добрите може да видите, които почти всички имат мобилна версия и да започнете да играете от многото разнообразни игри, чрез които може с лекота да си разнообразите или да си починете където и да се намирате.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!