≡ Menu

Самолетни билети на евтини цени

Мнозина се питат, как може да се резервират евтини самолетни билети и коя агенция предлага най-ниските цени. Истината е, че когато става дума за директни полети е почти невъзможно агенция да предложи по-ниска цена на самолетните билети, отколкото самата авиокомпания.

Най-евтино е да резервирате билетите си директно от авиокомпанията, с която летите. При много редки случаи е възможно за полети с прикачване (с една авиокомпания) да успеете да откриете по-евтини самолетни билети чрез така наречените онлайн агенти.

Онлайн (и офлайн) агентите вземат пари единствено за услугата, че Ви продават самолетните билети. Нещо, което можете да направите и сами, чрез интернет страниците на авиокомпаниите.

Таксата за тази агентска услуга, варира между 10 и 60 лева на полет и понякога, особено за нискотарифните авиокомпании, тя е възможно да е по-висока от цената на самия самолетен билет.

Разбира се, тези агенти имат предимство, когато става дума за резервации на полети чрез множество авиокомпании, които понякога е трудно да резервирате сами или пък цената с една резервация през Amadeus (или друга система) е по-ниска, отколкото ако си купите самолетните билети отделно.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!