≡ Menu

Созопол – колаборация от наслади за тялото и духа

Созопол е едно уникално място, където може да прекарате Вашата тазгодишна почивка на море. Освен прекрасните си природни дадености и очарования, Созопол разполага с още един куп арсенал предимства, правейки го винаги правилния избор, тогава, когато желаете да си дарите наслада освен на тялото, така и на духа. Страхотната симбиоза, която наблюдаваме тук, между Стария и Новия Созопол увеличават това усещане. Градчето ще предложи всеки път най-доброто, на което е способен стига Вие да позволите това да се случи.

Говорейки за наслади на тялото, няма как да не споменем всички съвременни и модерни удобства и глезотии, които предлага градът на своите плажуващи. Освен прекрасното море и неговия красив плаж, на Ваше разположение ще бъдат и едни от най-лъскавите и изпипани във всяко едно отношение хотели. Както се казва – звездите и техният брой са от изключително значение. Четири звездните хотели в Созопол ще очароват абсолютно всички свои посетители, задоволявайки и най-изтънчените вкусове. Възможностите за почивка и релакс тук са от едно ново и друго измерение. Спокойствие и домашен уют Ви очакват и във всяка една къща за гости в Созопол. В много от случаите, ще бъдете изправяни пред дилемата – да ходим ли на морския бряг? Или пък – защо не си останем в хотелска част и не събираме красивия си тен тук в хотела, наслаждавайки се на шума от морето.

Като най-стария град по българското Черноморие обаче, Созопол пълни душа и съзнание със своята многовековна история, водеща своето начало още от античността и преди това. Когато чуете Аполония Понтика – мислете за Созопол. Колкото е стар градът обаче е и толкова актуален и до ден днешен. Говорейки за наслада на душата, непременно се отдайте на една отпускаща и релаксираща разходка из старата част на града – Старият град. На територията на градчето от доста години насам се водят засилени археологически разкопки, които всеки път доказват значимостта на Созопол не само за България, а за целия свят. И точно в тази насока би трябвало да се работи най-много. На несметните исторически дадености и красота, трябва да се диви целият свят.

Отбийте се в Археологическия музей, където ще имате уникалната възможност да се докоснете до историческите богатства на градчето през времето. Имайки в предвид, че Созопол присъства в списъка със 100-те национални туристически обекта на Български туристически съюз, то тогава всичко започва да придобива изцяло завършен вид. Всичко това и много повече Ви очаква, решавайки че освен прекрасна и незабравима почивка на море, ще дарите Вас и семейството Ви с една страхотна културно-историческа разходка.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!