≡ Menu

Спални комплекти от бамбук

Защо да изберем спални комплекти от бамбук?

Относително наскоро на пазара ни се появиха моделите бельо за спалня от бамбукови влакна. Много от вас асоциират тази материя с нещо екзотично, но нека не забравяме, че на Изток моделите от бамбук в текстилната промишленост са разпространение не по-малко от памука при нас. Тук е мястото да отбележим факта, че всички спални комплекти от бамбукови влакна притежават по-добри качества в сравнение с тези от памук. Още със самото докосване до кожата Ви, ще усетите прилив на мекота и нежност, която ще Ви обгърне и няма да искате да закупувате други модели спално бельо за спалнята си. Друг плюс е, че те имат копринен блясък, защото материята е специално обработена. Естествената гама от цветове на тези комплекти Ви помагат да се наспите добре и да се радвате на отлично настроение всяка сутрин.

С какво съвременните спални комплекти от бамбук са по-добри от другите?

По своите свойства бамбуковото влакно се явява изключително екологична и чиста материя. Бамбук – на-бързо растящото растение в света. То може да увеличи височината си до 22 метра за един месец, като също така има видове, които дори могат да се издължат с цели 38 метра. Другото предимство на това растение е, че то не нанася вреда на околната среда и самият процес на производство на бамбуково влакно е екологично чист. Днес вече най-накрая и ние можем да се сдобием с такива спални комплекти от бамбук. То е неповторимо меко, като също така ще Ви радва с естествения си блясък, но и по усещане напомня за коприната. Тази материя не предизвиква алергии и има антимикробни свойства. Тя съдържа компонента „bamboo kun”, който предотвратява размножаването на бактерии.

Бамбуково спално бельо – комфорт и стил съчетани в едно

На основата на експерименти е било установено, че повече от 70% от бактериите, които са били поставени по изкуствен начин на бамбуково влакно, са били унищожени по естествен начин. Освен това тези модели спални комплекти ще се погрижат за вашия здрав и спокоен сън. Другият плюс на това бельо за спалнята е, че то има много плътна структура, като така дълго време ще съхрани своя външен види и ще Ви радва не една или две години. Ако досега не сте купували такива модели, значи сега е момента. Както се казва – по добре късно, отколкото никога. Само така ще разберете, какво е истинско съчетание от комфорт и стил във вашите спални.

Елегантността на нашата спалня не е само красиви мебели, а нещо повече. Те трябва да са съчетани идеално помежду си, но и да заложим на качествени спални комплекти, които завинаги ще ни помогнат да се избавим от безсънието и умората. Залагайки на бамбуковите модели, никога няма да съжалявате. Те са не просто спално бельо, а нещо много повече – комфорт, удобство, мекота и уют.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!