≡ Menu

Стартиране на нов бизнес

За да започнете нов бизнес, не винаги трябва да вложите хиляди левове капитал и да търсите най-успешната формула за успех. Понякога е достатъчно просто едно дробри хрумване или подходяща идея, която да имате решителността да осъществите. Добър пример за това са предприемчивите младежи, основали с нулев бюджет фирма, която отдава офис площ под наме с включен пълен офис пакет – бюро, принтер, интернет и т.н. всичко необходимо за да можете да работите с пълна пара.

За да започнат своя бизнес те са се нуждаели единствено от помещение, което са взели под наем и са намерили спонсор, който да им го осигури. Всичко останало са свършили сами и са намерили предприемчив начин да изкарват пари, като по този начин улесняват и новопрохождащите фирми, които си търсят евтина офис алтернатива или не са сигурни, колко дълго ще се нуждаят от своя офис. Така се избягва и обвързването с споразумения и договори за наем.

Друг добър пример е фирма, която изгражда контакти с онлайн търговия на дефицитни стоки за България – проучва потребителския интерес и въвежда новите продукти като нещо, което не е виждано досега, поради големия интерес фирмата се разраства с особено бързи темпове и до 1 година израства дотолкова, че създава свои клонове в по-големите градове – София, Пловдив, Варна и Бургас.

Тук важното е проучването, което фирмата е направила за определения продукт и е успяла да прогнозира търсенето му още в зародиш, като е успяла да се подготви и за разрастването си. Иначе всичко би си останало една добра, нереализирана идея.

Без значение какъв тип търговец сте Вие и дали искате да стартирате собствен бизнес, трябва да знаете, че това е напълно възможно и без да влагате особено голям капитал. Много по-важни са контактите които имате и градите, подходящите контакти биха ви помогнали особено много във всяко едно бизнес начинание.

И ето една добра идея за завършек – вие можете и сами да извършите регистрация на ЕООД, без да плащате излишни средства за това.

По този начин вие вече започвате своя бизнес с нулев бюджет!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!