≡ Menu

Сугестопедични езикови курсове – използвай ума и сърцето си

Усвояването на чужд език е едно много полезно начинание и днес е напълно възможно то да се постигне с лекота, без стрес и умора. За да се случи това, ще трябва да започнете езикови курсове по метода сугестопедия на българския професор Георги Лозанов, който се прочу в целия свят.

Но нека започнем с това, какво представлява сугестопедията и защо тя е по-успешна, отколкото конвенционалните уроци по английски, френски, немски, испански или италиански език.

Сугестопедия е психологическа и педагогическа система за учене, като най-често бива използвана при езиковите курсове. Тя има за цел да изкара целия ви потенциал стимулирайки позитивни емоции, интелектуален капацитет и общото физическо състояние. Всичко това става без умора в една миролюбива среда, близо до добри и интелигентни преподаватели.

В случай, че започнете уроци по английски език, ще имате възможност да се превъплътите в известни английски личности, да разигравате сцени и други забавни неща. Домашната работа на практика липсва и всичко се случва на груповите сеанси в избраната от вас школа.

Обучението е подчинено на 7-те закона на сугестопедията, които изкарват най-доброто от всеки човек. Резултатите от ученето на чужди езици по метода, ще разкрие вашите творчески заложби и неограничените възможности на паметта ви. Ако до момента ви е било страх да учите или сте имали някакви резерви към образованието, тази система е направена специално за вас.

За разлика от познатите класни стаи, строги учители и извънкласни занимания, в сугестопедичните школи цари спокойствие, кабинетите са обзаведени в стил домашна обстановка, преподавателите са мили и нежни. Никой не ви принуждава да правите нещо, всичко зависи от вас и старанието ви.

Започнете по-добрите езикови курсове днес и вземете вашата диплома за един месец. Сигурен съм, че няма да съжалявате ако се вслушате в думите ми. Пожелавам ви успешно обучение и вярвам, че ще научите любимия си език бързо и лесно.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

Следваща »

« Предишна

error: Content is protected !!