≡ Menu

Съвети за правилният избор на мъжки парфюми

Нищо не е по-запомнящо се от ароматите. Само за миг те могат да ни върнат години назад и да изкарат отдавна забравени спомени.

Много често се казва, че изборът на парфюми е показателен за личността, а също така, че обонянието е най-силното от всички човешки сетива. Това е причината да сме много внимателни при изборът си на парфюми. Всеки мъж трябва да знае как да избира своят одеколон (отбелязва се като EDT), който да притежава мъжествен аромат, който да го отличава от всички дамски парфюми.

Съвети за правилното избиране на мъжки парфюми

Задължително е трябва да се знае, че с изборът на парфюма нещата не спират до тук. Правилното прилагане играе изключително важна роля за извличането на истинският аромат. Парфюмите се активират от телесната температура и точно затова трябва да се прилагат в зоните, където се отделя максимално количество топлина. Става въпрос са шията, китките, зоната зад ушите и подмишниците. Винаги пръскайте от разстояние 15-25 сантиметра. Най-подходящото време за пръскането с парфюм е след душ, като не бързате да се обличате за да може кожата ви да поеме по-добре аромата. Това е важно условие за запазване на дълготрайността му. Друг много добър съвет е да не прекалявате с парфюмите, те не трябва да се натрапват на околните а само леко да загатват за присъствието си. Намирането на добри/най-добрите мъжки парфюми може да бъде изморителна работа заради големият брой марки на пазара. Опитайте се да си направите една забележителна колекция от одеколони със специални и различни аромати, които да накарат всички около вас да усещат точно вашето присъствие, направете любимият си парфюм ваша запазена марка, ваш подпис, нещо с което хората ще ви запомнят.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!