≡ Menu

Тайната на успешното кандидатстване в Австрия

Много млади българи, тепърва напускащи средните училища се чудят по кой път да поемат, за да получат най-доброто обучение, като същевременно намерят огромни възможности за развитие. По-голямата част от тях се насочват към родните университети, но не са малко и тези, които се решават на кандидатстване в Австрия, заради високото ниво на образование, добрите условия на живот и не на последно място, заради възможностите, които австрийската диплома дава на един европейски гражданин.

Въпреки че страната ни е член на Европейския Съюз и, като такава българските студенти имат всички права, на които се радват останалите европейски студенти, не е съвсем лесно да се осъществи едно успешно кандидатстване в Австрия.

Едно следване в Австрия започва с огромен набор от документи, заверки и преводи на дипломи, тичане и чакане пред вратите на различни институции и в крайна сметка е почти невъзможно да се справите сами, без помощта на консултантска фирма.

Една от най-добрите консултантски агенции у нас е фирмата ни и там всеки кандидат студент ще получи най-добрите съвети и пълно съдействие при избор на учебно заведение, като за всеки конкретен случай опитните консултанти на компанията ще намерят най-подходящото място, защото в фирмата познават в детайли всеки университет в Австрия.

В зависимост от Вашите предпочитания и възможности може да се спрете на кандидатстване в Австрия с английски език, в случай че немският Ви не е на достатъчно високо ниво или просто имате желание да изучавате немски в извън класните занимания, като усъвършенствате своя английския по време на обучението.

Предвид свободния прием на чуждестранни студенти в страната, немският език вече не е задължителен при следване в Австрия и почти всяко висше училище предлага изучаване на много дисциплини на английски език.

Към която и дисциплина да се насочите, към който и град или университет да имате симпатии, тайната на успешното кандидатстване в Австрия се крие в добрата консултация и съдействие от страна на знаещите и опитни консултанти, работещи в фирмата ни.

Те ще Ви помогнат при избора на учебно заведение, ще подготвят необходимите документи и дори ще ги изпратят от Ваше име, ако решите да им поверите и тази отговорност. За Вас остава само да се отдадете сериозно на своето обучение и да не забравяте да благодарите на добрите консултанти за това, че са Ви осигурили успешно бъдеще.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!