≡ Menu

Тенденциите за 2015 при бижутата

Новият моден сезон започва съвсем скоро, което означава, че трябва да видим какви ще са тенденциите за следващата година при бижутата. Тук ще ви разкрием пет от новите модни пикове, за да можете да се подготвите за новата година.

  1. Ярките основни цветове и геометричните фигури заемат централно място – сега е момента детето във вас да се разходи по магазините и да си хареса всякакви бижута в забавни цветове като дръзко червено, слънчево жълто и ярко зелено. Можете да съчетаете тези цветни бижута със семпъл бял потник или изчистени визия в черно или сиво.
  2. Всичко, което блести е злато – добре, може би не всичко, но златото намира своето място сред тенденциите при бижутата за следващата година. Ако не сте привърженици на класическото жълто злато, заложете на обеци, колиета или пръстени с фино покритие от бяло злато, като бижута с кристали Сваровски например.
  3. Бъдете уверени със сребърен и бронзов блясък – ако искате да блестите, обмислете сребристите и бронзови тонове. В комбинация с цветни кристали се получава чудесен контраст, който лесно грабва окото. Друг тренд, който ще продължи и другата година са гривните с полускъпоценни камъни, съчетани с сребристи или бронзови метални елементи и висулки.
  4. Заложи на голямо – не се страхувайте са покажете своята фънки страна с бижута. Модерни са всички големи и масивни висулки. Обемни колиета с неправилна форма и широки гривни или много на брой тесни гривни ще направят видът ви фънки, свеж и модерен. Големите пръстени с кристали също ще са много актуални.
  5. Засияйте в светла орхидея – цветът, който ще властва през следващата година е лилаво и всичко, което съдържа дълбоките лилави оттенъци ще бъде на върха на модния пиедестал. Появете се накъде с лилави колиета, обеци или пръстени и грабнете всички погледи. Заложете на бижута с кристали Сваровски с лилав цвят и няма да съжалявате.
{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!