≡ Menu

Тенденции в обзавеждането за 2015 година

Когато дойде моментът да правим ремонт и да променим малко или изцяло интериора то ние гледаме за идеи към новите модни тенденции в обзавеждането. Всеки от нас иска да има модерен дом с приятен и ефективен дизайн. Хем да е удобно, но и да е красиво и впечатляващо, та когато ни дойдат гости да ахнат, а ние така ще се почувстваме по-добре, знаейки че усилията, които сме вложили са дали резултат.

Та да се върнем на тенденциите в интериора, от които да откраднем по някоя идея. Ето какво ще е на мода като обзавеждане през 2015-та година:

На първо място ще поставим тенденцията за сливане на екстериора и интериора, но тази тенденция е валидна по скоро за къщи или вили с дворове. Идеята е през деня и топлите вечери да прекарваме времето си на открито. Реално може да се направи цял един дом на открито, с подходящи мебели в градината. И дизайнът на това градинско обзавеждане, на екстериора на къщата да пасва и на вътрешното обзавеждане.

Друга тенденция, която ще бъде на мода – това са кожените мебели. Тази тенденция реално не е нова, кожените мебели бяха на мода и в миналото, но сега те ще бъдат в по-ярки и контрастни цветове. Като цяло наситените и контрастни цветове ще са новата страст на интериорните дизайнери.

Ако не харесвате ярките цветове, то тогава може да се ориентирате към различните нюанси на сиво. Покрай филма сивият цвят стана модерен и в интериора. Дори някои дизайнери наблягат на по-тъмните му тонове, доближаващи се до черният цвят.

Навлизащ като мода в обзавеждането е и индустриалният дизайн, минималистичен с грубовати бетонени повърхности, но в същото време строг и мъжествен. Този стил ще е по характерен за ергенските домове или за хора с по сдържана емоционалност.
А за тези които обичат лука, спокойно могат да си обзаведат банята с позлатено или месингово оборудване. Смесители, кранчета, душове, халки на завеси, всичко може да бъде в златно, което добре ще се откроява както на светъл, така и на тъмен фон.

Повече информация, идеи и съвети относно обзавеждането може да намерите на страниците ни – сайтът за модерен интериор и дизайн на дома.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!