≡ Menu

Топлината и хармонията на дома започват с дървения под

Красиво, стилно и винаги в крак с модата си остава всичко изработено от масив.

Дървото съществува в домовете ни още през каменната ера, та чак до днес. То навява топлина, комфорт, изискан и изтънчен вкус. С мебели и подови настилки произведени от дърво може да имаме 100%-ова гаранция за надеждност, качество и красота.

Вашият партньор представя няколко класически метода за обзавеждане и изграждане интериора на хол, кухня и спалня, а всеки според желанията и нагласите може да импровизира и да придаде на дома си идеална визия. Изградете сами своя афинитет, а бюджета подберете и обзавеждането.

По отношение запълването на стаите с мебелите, трябва винаги да вземате предвид пространствата и размерите. За това е добре да създадете нужният комфорт и пространственост, чрез монтажа на паркет. Изборът на такъв може и да улесни аранжирането.

Така например за кухнята ще може да съчетаете не само с нужните уреди, посуда и шкафове, но и да имате една практична и многофункционална кухня. Ако не съобразите размерите с избора на мебел, няма да постигнете нужния комфорт.

През последните няколко години много актуален тип изграждане на дома е сливането на помещенията. Така в много от случаите може да забележите преливане от кухнята във всекидневната или от хола към трапезарията. Ламинираната подова настилка, допринася за това усещане, като прелива в едно цяло и създава истинско съвършенство. Модерно е мебелите от едното към другото помещение да се преливат и да са еднакви.

Дървото винаги е било на мода затова и днес навсякъде се вижда в предложенията за обзавеждане на дома. То внася стил и лукс, от който се нуждае всеки дом, а едновременно с това съхранява природата, като ни напомня винаги за нея. Дървените подове добре се съчетават с всяко едно помещение, подхождат с цялостната гама от цветове на дъгата и играят магическа роля за цялостния интериор на дома.

Съчетаването на два цвята в обзавеждането на дадено помещение се нарича елегантност, а най-силно осезаема е тя, когато са класическо черно и нежно бяло. Всички композиции от повече от два цвята са тип модернизъм, импровизация, художественост и т.н.

В последните години обзавеждането за спални се насочи предимно към масивното дърво и множеството възглавнички и платове. Когато и подът е покрит с масив от дървен паркет, атмосферата става още по-душевна.

Вземайки предвид тези няколко идеи, всеки може да направи добрия избор на обзавеждане за дома, а колкото повече импровизираме, толкова по-голяма креативност и разчупен стил ще придадем на дома си.

Когато сте решили, че ще подменяте обзавеждането на дома или желаете да направите освежаване, то добре е да сте проучили какво се предлага на пазара по форми и цвят. Предвидете, с какви средства ще разполагате и се насочете в избора на материали и цветове.

В общи линии многообразието на материали за изработка на мебели е твърде голямо, а качеството им определя цената.

И като заключение само ще добавим, че модерен и красив дом може да имаме и с ограничен бюджет, стига всичко в него да е избрано най-доброто. Всичко това може да разгледате в магазина ни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!