≡ Menu

Топ подаръци за 20 годишен мъж

Търсите идеалният подарък за един 20 годишен мъж – най-вероятно Вашият син, любим, племенник или приятел? Тази статия дава някои страхотни идеи за подарък за един младеж на 20, без значение дали подаръкът е за рожден ден, Коледа или друг специален случай. Тук ще намерите идеи като дрехи, портативни тонколони, аксесоари за кола, аксесоари като цяло, музикални албуми, спортни подаръци или електроника.

Имаме идеи за подаръци за различни бюджети, за различен тип характери или просто практични идеи.

Когато купувате нещо на един 20 годишен младеж, вземете в предвид как той прекарва времето си. Много мъже на тази възраст обичат да са във форма или да спортуват някакъв спорт – определено има подаръци които да му помогнат в тези дейности. От друга страна ако младежът е привърженик на някой отбор, един екип може да се превърне в страхотен подарък. Около 20-те години, мъжете най-обикновено са в университет и практични подаръци като малък хладилник или плакат за тяхното общежитие са страхотна идея.

По-надолу има списък с подаръчни идеи които могат да Ви помогнат. За повече идеи, помислете какви са интересите и хобитата на този 20 годишен младеж. Обичат ли да готвят – тогава книга с рецепти за мъже може да бъде попадение (това е добра идея и за мъже започващи да живеят самостоятелно). Обичат да бягат или да играят видео игри?! Ако обичат да гледат телевизия, ДВД колекция може да се превърне в страхотен подарък.

Дрехи и аксесоари

Младите мъже обичат да изглеждат добре, ако знаете техният размер и знаете какви дрехи носят можете да ги зарадвате с нова дреха. Суичърите и тениските са лесни за купуване, ако не сте достатъчно сигурни просто го заведете на пазар. Ако всичко това се провали, винаги можете да намерите спасението в един страхотен подаръчен ваучер.

Има много аксесоари които заслужават Вашето специално внимание. Помислете за шапки, шалове, ръкавици, бельо, пижами, портфейл или слънчеви очила.

Има много иновативни халати или носии които могат да бъдат интересен подарък за любимият човек. Ако младежът е фен на Междузвездни войни, халат тип джедай може да бъде добра идея. Какво ще кажете за тениска с интересно послание?

Тонколонки

Повечето 20 годишни мъже имат iPod или MP3 плейър, ако нямат това може да е страхотен подарък за тях. Ако от друга страна те имат, какво по-добро от една портативна тонколонка или док станция за неговата стая. Младите хора обичат силната музика и хубавите тонколони.

Подаръци за Работата или за Университета

Има много подаръци които могат да бъдат полезни за един младеж който е студент.

Раници или чанти са страхотни подаръци за един младеж който все още е студент. Jansport е една от добрите марки; Раниците на тази марка изглеждат добре и са доста издръжливи и удобни.

Друга добра идея за подарък е флашка с интересен дизайн. Може да намерите флашки във формата на китари, бутилки Кока-Кола, оръжия или други. Флашката може да се закачи за ключовете и така тя да е постоянно на Ваше разположение.

Дъска за писане, също е добър и иновативен вариант. Тези дъски са доста удобни за писане, събиране на записки, правене на списъци, оставяне на съобщения, рисуване и какво ли още не. Лека и лесно преносима дъска която може да е от особена помощ за един младеж който тепърва започва своят самостоятелен живот.

Спортни и Фитнес Подаръци

Много 20 годишни мъже обичат спорта и обичат да ходят редовно на фитнес. Има много подаръци свързани с фитнеса които могат да се превърнат в страхотен подарък. Например лост за набиране, абонамент за фитнес списание, гири, колело за коремни преси или въженце. Ако скъпият за Вас младеж обича определен спорт, можете да му купите нещо което е специално за този спорт. Спортен сак е също добър вариант за човек който е спортна натура.

Обичат ли да ходят на фитнес? Какво ще кажете за абонамент за фитнеса за няколко месеца?

Ако са приключенски тип, защото да не им дадете спортно преживяване. Може да резервирате дни в които да отидете на рафтинг, каране на атв-та или кану-каяк. Релакс с голфът също е вариант за добър подарък.

Спортни дрехи или облекло са също добри идеи. Трудно можете да сбъркате ако купите тениска или къси гащи за тренировка. Суичърът е супер за сгряване преди или след тренировка. Предплатен ваучер за спортен магазин е друга добра идея ако се притеснявате от Вашият потенциален избор.

Билети за любимият им отбор са също добър вариант.

За Любителите на Адреналина

Ако той обича да прави готини, забавни и понякога откачени неща, то ден с такива забавления е добър вариант. Има много опции като: картинг, скок с бънджи, водни спортове (рафтинг, гмуркане, състезания с лодки), каране на спортни коли, скок от хеликоптер или пейнтбол.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!