≡ Menu

Трапезарията – Голям избор от възможни интериорни решения

На съвременният човек му се откриват безброй перспективи поради глобализацията и лесният достъп до информация. Това важи в пълна сила и за интериорният дизайн. Всеки един обитател на жилище може да „открадне” идеи за промяна и освежаване на своето обзавеждане като разглежда многобройните стилове в интериорният дизайн.

От изчистеният стил на апартамента в града до натуралното, народно и романтично обзавеждане на селските къщи – всеки ще намери нещо за себе си в това богатство от различни видове декорации, за да изрази по-добре своята индивидуалност, а най-вече да постигне усещането за комфорт в собствения си дом.

Когато говорим за „модерен” дизайн повечето хора го свързват с нещо студено и некомфортно, без собствен характер – по-скоро корпоративно отколкото домашно. Други пък се притесняват от селският стил, мислят че околните – приятели и съседи ще им наложат неприемлив етикет. Но когато смесим стиловете, да вкараме в едно студения корпоративен дизайн и комфорта и топлината на селските мотиви и добавим азиатските разбирания за светлина, топлина и пространство то ще получим една перфектна комбинация едновременно радваща окото, даваща ни уют и не на последно място – възхищение и завист у нашите гости.

Такива готови интериорни решения предлагат германците от Musterring – една от най-популярните немски мебелни къщи. При тях ще намерите огромно разнообразие от такива съчетани модерни съвременни стилове за вашата трапезария.

Столовете със Z-образна форма допринасят за по-динамичен вид и по-модерна дизайнерска линия на вашата трапезария. А цветовете.. изберете леките тонове на зелено и тюркоазено за да придадете една елегантна препратка към стила на летните крайморски вили.

Можете да добавите баланс между тъмните цветове и омекотените заоблени линии на мебелите с допълнителни фигури или геометрични линии. Също така можете да комбинирате Хром, Дърво, Кожа и Стъкло в един перфектен модерен и уютен декор.

Колекцията на германската мебелна компания със сигурност ще ви вдъхнови и дори ще ви помогне да измислите ваши собствени комбинации и мотиви, така че вашият дизайн да се получи абсолютно единствен и оригинален. А какво по-добро от това за вашият кът за хранене, който да е изграден с любов и дизайнерска мисъл.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!