≡ Menu

Търсите си таблет? Е, вече го намерихте – Prestigio MultiPad 7.0 Ultra+

Ако сте пристрастени към техниката, ако не може да живеете и ден без интернет и комуникации, мога да Ви кажа само едно: Добре дошли в отбора! И за да може винаги да сте в час със случващото се по света, и да имате достъп до любите си онлайн приложения, на Вас Ви е нужен таблет. Тези устройства са малки и леки, изключително лесно преносими, компактни и удобни. Дамите могат да ги носят в дамските си чанти, без това да увеличава теглото и значително.

Освен всичко останало, аз знам, че един от решаващите фактори за направата на дадена покупка, е цената. И ако Вие си търсите таблет, който да е малък, компактен и удобен, а освен това да не струва твърде много, моето приложение е тъкмо за Вас. На вашето внимание, представям таблета Prestigio MultiPad 7.0 Ultra+. Факт е също, че ние българите искаме високо качество и функционалност, на ниска цена. За това, няма повече да Ви занимавам с общи приказки, а ще премина направо към техническите характеристики на таблета Prestigio MultiPad 7.0 Ultra+.

Процесор: Това е най-важното нещо за всеки компютър, лаптоп или таблет. Prestigio MultiPad 7.0 Ultra+ има едноядрен Arm Cortex A8 процесор, който работи с честота от 1 GHz. Това ще е пре достатъчно, за това устройство, което ще се използва главно за търсения в интернет, новини, социални мрежи и т.н.

RAM памет: Таблетът, за който Ви говоря сега, има оперативна памет в размер на 512 MB. Също както и процесора, RAM паметта на Prestigio MultiPad 7.0 Ultra+ е напълно достатъчна за таблет от този клас, който ще се използва само за интернет, и леки приложения.

Харддиск: Вградената памет, с която таблетът разполага, или с други думи, капацитетът на неговия твърд диск е 4 GB. Реално, това е пространството, върху което може да записвате своите файлове. Все пак, това е устройство, което ще се използва за интернет и слушане на музика, така че един харддиск с такъв капацитет е напълно достатъчен.

Видео: Изображенията на дисплея на Prestigio MultiPad 7.0 Ultra+ се визуализират, благодарение на видео картата. Тя е Ultra-low power GeForce GPU, а паметта, която тя използва, е споделена от оперативната.

Интерфейси: Prestigio MultiPad 7.0 Ultra+ има един micro USB порт, а също и 3.5 mm изход за колонки или слушалки. И все пак, ако наличното в харддиска свободно пространство не Ви е достатъчно, таблетът притежава слот за micro SD карти с памет, и поддържа такива до 32 GB.

Дисплей: Екранът на таблет Prestigio MultiPad 7.0 Ultra+ е 7 инчов, а резолюцията му е 800 х 480.

Други: Таблетът притежава вградена, 3 MP камера. Има също и сензор, който променя ориентацията на дисплея, в зависимост от това, как е обърнат самия таблет.

И накрая, искам да кажа и кака изглежда Prestigio MultiPad 7.0 Ultra+. Той е черен на цвят, тежи едва 308 грама, и има инсталирана операционна система AndroidTM 4.1. Батерията му е литиево-йонна, полимерна, а времето й на работа е до 13 часа, без да се зарежда.

В онлайн магазина ни можете да разгледате и други таблети с марка Prestigio и не само, но ако изберете Prestigio MultiPad 7.0 Ultra+ ще получите таблета с две години гаранция „Collect & Return”. Това означава, че евентуални възникнали повреди, ще бъдат отстранени до два работни дни, а транспортните разходи за сметка на Prestigio.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!