≡ Menu

Умна къща

Умна къща?! Много често си задаваме въпроса дали технологиите в нашият дом го правят по-интелигентен или пък само правим живота си по-сложен и стресиращ. Големите производители на техника напоследък внасят все повече високотехнологични нотки в произвежданите продукти.

Така наречените електрически технологии напоследък с големи темпове навлизат в живота ни, което от своя страна внася голямо удобство и комфорт.

Всеки уред, който е свързан електрическата инсталация, може да бъде управляван дистанционно. Всяка система може да се автоматизира без каквито и да е ремонти, без да се нарушава съществуващата електро инсталация. Сградната автоматизация на вашият дом се изгражда на модулен принцип.

Ако в началото сте решили да автоматизирате само няколко ел. уреда и осветителни тела, в последствие може да добавите и допълнителни модули към изградената вече система. Тази система за домашна автоматизация ви дава по-голяма сигурност в това да контролирате сами вашия дом от разстояние където и да се намирате. И представете си, че целият този контрол се осъществява само с едно единствено дистанционно или пък от мобилния ви телефон или чрез вашия лаптоп.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!