≡ Menu

Усмихни се за проверка! Развитието и новостите в стоматологията и денталните центрове

Несъмнено посещението при стоматолог е едно от най-омразните неща, които ни се налага да правим в името на здравето си. Може би ни преследват спомените от детството, когато медицината като цяло не бе на това ниво, на което е сега, и на това се дължи нежеланието ни да се отбиваме при зъболекаря. Но стоматологичните услуги, които се предлагаха тогава, бяха доста по-болезнени, отколкото всъщност са днес.

Денталната медицина в наши дни

Незряло е да си мислим, че огромният напредък, който има медицината днес, не се е отразил и на стоматологията. Денталните центрове предлагат съвсем безболезнени манипулации, които нямат нищо общо с виковете и крясъците, които смятаме за неотменна част от посещението при зъболекар. Един от тях е нашия дентален център, известен с компетентните си специалисти. Стоматолозите разполагат с богат набор от обезболяващи и упоителни медикаменти, които не биха позволили по никакъв начин да почувствате болка. Да не говорим, че в момента на територията на България се извършва и лазерно лечение, което освен с високата си степен на прецизност и ефикасност се слави и с безболезненост.

Услугите на денталните центрове

В денталните центрове днес работят специалисти в какви ли не направления на стоматологията. Ортодонти, имплантолози, лицево-челюстни хирурзи си сътрудничат, за да осигурят всичко, от което имате нужда. Ако страдате от липса на зъб или дефекти на зъбните редици, благодарение на дентални импланти можете да възстановите естетическата и функционална цялост на усмивката си. С помощта на ортодонтията можете да изправите неправилното разположение на зъбите си и по този начин да подобрите тяхната функция. В денталния център – намира място и естетичната стоматология. Фасети, коронки, почистване на зъбен камък, избелване на зъбите – всичко това в момента е напълно възможно и достъпно. Денталните клиники предлагат приятна и удобна обстановка, която да удовлетвори необходимостта Ви от комфорт на подобно място, а стоматологичните кабинети разполагат с най-новата апаратура в съвременната стоматология, която да Ви осигури качество на работата. Обслужването на малчуганите също е включено към услугите на денталните центрове. Детската стоматология предлага профилактика и лечение, ако такова е необходимо. Децата ни имат възможността да ходят на зъболекар, без да асоциират това с болка.

Поддържането на здрава и красива усмивка не е лесно. Но днес стоматолозите разполагат с всичко необходимо, за да ни осигурят онова, от което се нуждае устата ни, без това да означава на всяка цена болка. Нужно е просто да се престрашим и да прекрачим прага на денталната клиника, за да осигурим на усмивката си онова, от което се нуждае.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!