≡ Menu

Фирмен уеб сайт?

Здравейте днес ще ви споделя мислите си за това дали бизнесът има нужда от фирмен уеб сайт. Нека започнем така, какво му е нужно на един успешен бизнес – клиенти. Е това как той би ги привлякъл не е ли най-важното действие в случая. Много хора пренебрегват факта, че дори и бизнес като бутка за дюнери би имала полза от това да има сайт.

Сега ако се запитаме защо?

Ами ето защо, вие сте в София на конференция познавате ли града? Не.

И какво се случва питаме чичо гугъл къде има дюнер. И след като получим няколко резултата се насочваме към най-близкия или най-познатият като верига. И както виждате този сайт донесе на собственика така ценният му клиент. Но да не забравяме, че в София в тази ситуация на година попадат повече от X наброй хора. И при условие, че бройката би стигнала стотици хиляди скромните 5% от тях биха затвърдили успеха на бизнеса Ви.

Е тогава имаме ли нужда от фирмен уеб сайт?

Май отговорът в случая е – ДА!

Тук идва следващата уловка. Бизнесът има не просто нужда от уеб сайт, а от правилно изработен и конфигуриран уеб сайт. Понеже една малка допусната грешка в така наречената вътрешна СЕО оптимизация може да ви скрие при търсене от вашите така нужни клиенти.

Така се оказва, че е нужно да обърнем внимание и най-вече да се вслушаме в съветите на професионалисти да ни помогнат с правилният избор. Ако за да спестите пари се доверите на съседското момче или просто на ваш познат, който уж направил сайта на друг ваш познат. Може много да сгрешите, така ще получите посредствен сайт понеже няма да знаете какво е посредствен сайт. А и най-важното сайтът няма да бъде апетитен за гоогле. А сайтове, които не се показват в челни позиции в гоогле нямат никакъв ефект за бизнеса Ви, без значение колко красив е той.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!