≡ Menu

Хиперсенс спасява хора, методът му е революционен

Митко Парашкевов е един от малкото сензитиви в света, които обучават и създават хора с шесто чувство.

“Свръхестествените способности са функция на мозъка. Те са като пеенето, рисуването, композирането… Може да изпеете или да нарисувате нещо, но малко хора правят шедьоври. Всеки човек обаче може да притежава дарбата да вижда бъдещето или да лекува, стига да пожелае”, твърди хиперсенсът от София.

Преди 40 години Митко се занимавал активно с карате. “С хората, с които тренирахме тогава, знаехме, че освен физическата сила, съществува и духовна. Изглежда аз съм я търсил по-упорито от другите и преди 20 години при мен тя се прояви много силно. В началото прочетох и няколко тома за източните методи на лечение, които стоят в основата на китайската медицина. Тогава разбрах, че нещата са много по-сложни, че в човешкия организъм има милиарди връзки, които на принципа проба-грешка за 100 хиляди години не могат да бъдат изучени. Като биоскенер не ми е необходимо за познавам всички тях, защото ги виждам когато са увредени и с психическата си сила ги възстановявам. Работил съм в Южна и Северна Америка, почти в цяла Европа, срещал съм хора от различни раси и по този начин съм натрупал една банка от информация, която ползвам много успешно”, казва с усмивка Митко Парашкевов. Днес той е едно от най-известните имена в областта на свръхестественото, магиите, не традиционните изцеления и прочее чудеса от “зоната на здрача”.

Българинът вече не вярва в чудеса, но бургазлии си спомнят за младеж, слязал от инвалидната количка след среща с известният в цяла България лечител.

“Огромна е разликата между методите на университетската медицина и теорията и практиката на учението “хиперсенс”. Хиперсенсите сме облагодетелствани с това, че сме биоскенери, притежаваме ясновидски способности и можем да черпим данни от Глобалната информационна система. Притежаваме и огромна психическа сила, с която не само осъществяваме въздействие, но и по време на сеанс контролираме всички процеси в организма и ги насочваме в посоката на функциониране, която желаем и която ще помогне на клиента да реши проблемите си”, казва хиперсенсът.

За разлика от терапевтите с белите престилки Парашкевов и неговите колеги хиперсенси лекуват “виждат” ясно увредения орган и причините за заболяването. “Така диагностицирането и лечението стават много по-бързо. Почти са изключени грешки. Въздействието, което упражняваме, е абсолютно безвредно и се основава на чиста природна сила”, уверява човекът-биоскенер.

Биосканирането се осъщетвява когато хиперсенсът излъчва струи импулси към човека отсреща и от активираното му тяло приема информация, излъчвана от органите и системите. Изградената от Парашкевов автоматична система за разчитане на импулсите от мозъка вече дава готов отговор на въпросите. Много малко от хората знаят, че аурата всъщност, е собственото ни Аз. Когато се премине тази степен, мисълта отива директно в космоса. Всяко едно учение трябва да се приема и осъзнава задълбочено, защото безразборното боравене с характеристики и части от него би довело до изкривявания, които са далече от действителността, казва сензетивът от София. Всяко нещо в природата според него съществува в една обща информационна система, обособена и поддържана от законите и начинът на съществуване на Вселената. Има и едно лъчение, което учените назовават „тъмната материя”. Наречена е така не защото е нещо лошо, а защото не се вижда. Стивън Хокинг го определя като фоново лъчение, казва още медиумът, които се е посветил на мисията да обучават и създават хора с шесто чувство. За да стане човек хиперсенс, той трябва да е психически здрав, да не е наркоман или алкохолик, да не мрази хората, да има голямо желание да развие свръхестествени умения и да премине трите нива на обучение. При тези условия той може да стане хиперсенс, който е полезен за себе си и за хората около него, уточнява Митко Парашкевов.

Едно от чудесата, за които медиите писаха, е свързано с известната оперна певица Роза Михайлова спечелила конкурс в Хановер след кюретаж на гласните си струни. Това станало преди двайсетина години с помощта на феномена Парашкевов, който бил в Германия на гости на примата. Тогава за първи път разбрал, че може да въздейства на хора, надарени със способността да пеят.

“В началото наблягах повече на настройката на гласните струни и на промяна във формата на устната кухина, за да се получи правилна обтегаемост на въздуха. Вече изобщо не се занимавам с физическите данни на певеца. За мен е достатъчно, че той може да пее”, уточнява Митко Парашкевов. Специалисти по оперно пеене искат да създадат школа, в която да се работи по неговия метод. “Аз нямам физическата възможност да организирам подобно нещо, но с удоволствие ще се намеся в такова обучение“, добавя Парашкевов. Методът му се определя като революция в областта на пеенето. Певецът лесно може да постигне това, което поиска. В момента са изчерпани почти всички варианти за мелодичност и композиция и новото, което се постига е благодарение на електрониката. Подходът, който Митко предлага, ще даде възможност за развитие на съвсем различни гласови данни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!