≡ Menu

Хостинг доставчици, които да използвате

Best Hosting Search е уважаван сайт, който се занимава с проблемите на хостинга. Те често правят класации на най-добрите доставчици на този тип услуги, за да ориентират своите потребители кой е най добрият избор на пазара. Нерядко техните класации са профилирани в една или друга област на услугата, която потребителите търсят. Този път те са подредили престижната си класация, като са използвали за основа PHP хостинг услугите.

Естествено те имат и строги критерии, на които участниците в класацията трябва да отговарят. На първо място сред желаните от доставчиците функции се нареждат – най-новите версии на PHP, достъпните функции, надеждността и отделите за връзка с клиенти. За престижните места се състезават хиляди провайдъри.

  1. BlueHost е компания, която приютява повече от 2 милиона сайта на клиенти, които се намират по целия свят. BlueHost има сървъри в центровете за данни на три предварително инсталирани версии на PHP 5.3 и 5.4. Те отговарят на изискванията за най-новите версии на приложенията, написани на скриптовия език. В допълнение, дори shared хостинг пакетът, който е на промоционална цена от $3.95 на месец, притежава много технологии, които са свързани с PHP, като FastCGI, custom PHP.ini, suPHP. Тъй като компанията осигурява техническа поддръжка през цялото денонощие и седем дни в седмицата, клиентите могат да изпращат заявки за помощ по всяко време по телефона, чрез чат на живо или по електронната поща. Доставчикът гарантира отговор от техен оператор в рамките на 30 секунди.
  2. JustHost изисква от клиентите си по 2,95 евро на месец, за да им осигури хостинг пакет, който има РHP 5.2, 5.3 и 5.4. За всички, които се интересуват от специалните функции – трябва да сте наясно, че можете да направите настройките само с едно кликване.
  3. HostMonster предоставя на клиентите си базов пакет, който има всички необходими функции за поддръжка на сайт. Хостинг компанията поддържа версия на PHP 5.3.20 или по-висока. Все пак клиентите, които искат да използват PHP 5.2 и 5.4, могат да ги употребяват. Потребителите, които желаят да преминат към някоя определена версия, биха могли да го направят съвсем лесно, като се логнат в контролния панел и изберат желаната версия. Цената за пакета с тези функции започва от $ 3.95 на месец.
  4. Arvixe поддържа всички налични версии на PHP 5.x и необходимите технологии като Zend Optimizer и IonCube Loader. PHP 4 се предлага за потребителите, които са със специфични изисквания към системата. Хостинг доставчикът има и допълнителни функции, като регистрация на домейн име и голямо пространство на сървъра на компанията. Arvixe таксува клиентите си $2.8 на месец. Абонатите, които имат специален код за отстъпка, могат да получат хостинг пакета с отстъпка от 30%.
  5. A2Hosting предлага PHP 5.5. Тази компания е посветена на идеята да осигури лесна работа на разработчиците. A2Hosting е един от малкото доставчици, които предоставят на клиентите си PHP 5.5. В момента всичките версии, поддържани от дружеството са 2.5.17, 5.3.8, 5.3.22 (по подразбиране), 5.4.0, 5.4.8, 5.4.13 и 5.5.0. Цената на тяхната услуга е $3,95 за един месец. Клиентите, които имат код за отстъпка, могат да използват намаление от цената.
{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!