≡ Menu

Хотелите в София са в предпразнична подготовка

Има ли някой който не обича празненствата? Особено коледните и новогодишни забавления? Има ли някой който вътре в себе си да не жадува за купон?

Без значение каква е била вече отминаващата година, е традиция тази година да бъде изпратена подобаващо. Резервациите са направени и плановете готови, а повечето заведения и хотели в София вече са в подготовка за Новогодишната вечер.

Където и сте решили да празнувате, особено, ако сте избрали София можете да очаквате много настроение, красива украса и канонада от празнична заря. Заведенията и хотелите в София подготвящи се за празничната вечер по посрещането на новата година, са вече оборудвани с множество пиробатерии за заря.

Вече едва ли може да бъде видяно заведение или хотел в София без украса, весело мигащи стотици цветни лампички и украсена елха (дори и елхата да е мъничка). Без празничните песни също няма място, на което да бъдат пуснати.

Менюто е отдавна уточнено. За много от хотелите в София новогодишната трапеза е истинско предизвикателство за екипа им. За часове стотици порции трябва да бъдат приготвени, сервирани, отсервирани, налети квалитетни питиета и разбира се, шампанско.

Средната цена на куверт за новогодишна празнична вечеря и нощувка в хотел в София е 150 лева на човек. Средната цена за новогодишен куверт в заведение е с около 50 лева по-ниска.

Нека празникът да бъде пълен, а не да свърши малко след полунощ, избирайки да посрещнете новата година в хотел в София сте избрали да не бързате, имате цялата нощ, а след приключване на партито можете да поспите в хотелската си стая.

Партитата започнали в заведения обикновено се пренасят в дискотеки, клубове или домашни условия. Неудобство е, че трябва да се съобразявате с графика на заведението, да ползвате таксиметрови услуги или дринк енд драйв услуги.

Където и да сте избрали да посрещнете Коледа и Новата година не забравяйте, че мечтите се сбъдват, магията съществува и чудесата са навсякъде около нас. Весели празници от нас.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!