≡ Menu

Хотелски комплекс с минерални бани

Всеки си мечтае да избяга далеч от шума и суетата на големия и забързан град, да бъде на място където да се отдаде на блаженна почивка. Постоянно натрупване на негативна енергия, вреди обичайния начин на живот при хората. Някои от нас искат да изкарат отпуската си на свеж въздух сред природата, а други се отдават на нощни забавления в задимени заведения, а трети избират да си почиват по домовете. Ако сте от хората които обичат природата, разходки и пикниците на чист въздух на някое спокойно и красиво място, тогава хотелите са точно за Вас.

Курортен комплекс с минерални бани е на няколко километра от Стара Загора, но е достатъчно далеч от забързаното му ежедневие. Комплекса е известна със своите минерални и лечебни изворни води, чиято температура достига до 45 градуса. Отсядайки в хотелите с минерални бани, можете да посетите няколко различни забележителности останали от тракийско и римско време, както и местността Богородична стъпка. За нея има митове, като този че отпечатъкът от женски крак, на който е наречена местността е на самата Богородица. Издигнат е параклис, тъй като мястото е смятано за свято и лековито.

Хотела се намира сред от богата растителност и зеленина. Красивите гледки, свежия въздух и тишината, създават предпоставка за пълноценна почивка, които няма да почувствате на друго място. Хотела в Старозагорските минерални бани предлага на своите гости няколко двойни и тройни стай, както и апартаменти с прекрасна гледка към природата и отлично обзавеждане. Ресторантът на хотела предлага автентични ястия, приготвени по оригинални български рецепти. Капацитета на ресторанта е доста места, голяма тераса, които са идеални за фирмени и семейни сбирки или можете се насладите на романтична вечеря около камината.

Ако не сте избирали все ще място за Вашата почивка, тогава не се колебайте и бъдете гости в хотелите в Стара Загора – комплекса е правилния избор.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!