≡ Menu

Хотел в Стара Загора

Хотел в Старозагорски минерални бани, разположен на 10км от град Стара Загора в известния почивен комплекс. Тази област е прочута също и със своите изворни води.

Приема се, че те притежават лечебни качества, както и самата област „Богородична стъпка“, която е скално оформление приличащо на женска диря от ходило. В комплекса ще видите също и древноримската баня открита по време на разкопки, както и двата жертвени олтара направени по тракийско време.

Голяма преднина за местността е, че се намира в близост до големия град и в същото време далеч от неговата забързаност и напрежение. Това е чудесно място за ваканция и изолираност от света. Хотелът е в сърцевината на вековен буков масив, което предоставя възможност за прекрасни пътешествия и отдих на чист въздух. Възторжените пътешественици, които не желаят ваканцията им да премине само в хотела могат да посетят различните пътеки за еко туризъм. Едната посока би могла да бъде за връх Момини гърди, които се намира до лековития комплекс.

В хотела в Старозагорските минерални бани се предлагат както двойни и тройни стаи, така и от няколко апартамента, което е добро решение за двойки дирещи спокойствие и за семейства, решили да се отдадат на отдих сред заобикалящата природа. Всяка стая разполага със собствен санитарен възел, оборудвани са с телевизор и кабелна телевизия. Гостите могат да ползват и паркинга, ресторанта с терасата и камината. Имате възможност да опитате вкусните манджи, които ще направят за Вас в ресторанта на хотела. Те се готвят по традиционни български рецепти, които ще изненадат и най-капризните гости. Той е с много места, което е отличен избор за нашите гости и техните семейни или фирмени празненства.

По този начин хотела в Стара Загора – е правилния избор за Вас и Вашето семейство. За едно добре прекарано време сред красивата природа – елате и вижте сами!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!